Olcsóbb VGA dokkolóval jelentkezett az AKiTiO

2016. november 16.
2.9341
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az AKiTiO neve valószínűleg szinte senkinek sem ismerős itthon, pedig több mint 20 éves márkáról van szó, mely legújabb termékével olyan nagy nevek ellen megy, mint például az ASUS vagy a Razer.

A vállalat ugyanis bemutatta az AKiTiO Node névre keresztelt Thunderbolt 3-as VGA dokkolóját, amivel keringőre hívta a PowerColor Devil Box-ot, az ASUS ROG XG Station 2-t és a Razer Core-t. Az újdonság ugyanis "csak" 299 dollárba kerül, míg a legtöbb riválisa 400-500 dollár környékén mozog.

Olcsóbb VGA dokkolóval jelentkezett az AKiTiO  - 2. kép

A koncepció nem új, a dokkolóba egy maximum 42 centiméteres VGA-t helyezhetünk el, melyet egy beépített 400 Wattos táp hajt meg. A dedikált kártya erejét pedig Thunderbolt 3 csatlakozón keresztül adhatjuk át egy hordozható gépnek. A jobb árért viszont le kell mondanunk az extra USB, Ethernet és egyéb csatlakozásokról, de így is egy érdekes piaci belépővel van dolgunk.
2 hozzászólás

WarriorAutobot

2 éve, 9 hónapja és 25 napja

Inkább veszek egy gépházat meg bele cuccokat minthogy a mostani laptopomhoz egy ilyen dokkolót és VGA-t.

válasz erre

totyak

2 éve, 9 hónapja és 26 napja

De mi lenne, ha a vásárló olyan notit venne, amiben már alapból erős minden! A plusz 300 dolcsiból tellene rá. Ha meg nem noti a hordozható eszköz, akkor minek kellene erős vga (lehet, hogy csak nekem nem jut eszembe hirtelen olyan eset)?

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljamarco profiljaWarriorAutobot profiljagery1113 profiljaManiac profilja