Olcsóbb Radeon R9 380X érkezik a Gigabyte műhelyéből

2016. február 17.
3.0511
petike737 profilja, adatai
petike737
A grafikus kártyák piaca mostanság nem tartogatott új modelleket a felhasználók számára, ám a gyártok ilyenkor is gondoskodnak arról, hogy néhány új modellnek köszönhetően ismét felmerüljön a nevük.

Az AMD korábban megújult kínálatából az R9 280 és 280X volt az a modell, melyet nagyon sok vásároltak, hiszen remek átmenetet képezett a középkategória és a csúcskártyák között. Az utód szintén tisztes kártyának mondható, az X változat pedig nagyon kedvelt a partnerek körében.

A Gigabyte korábban már a G1.Gaming brand alatt piacra dobta a gyárinál erősebb változatát, nemrég azonban egy gyári órajelekkel szerelt olcsóbb modellt jelentettek be. Megérkezett tehát a Gigabyte R9 380X WindForce 2X, mely maradt a gyári 970MHz-es órajelnél és a 4GB GDDR5 memóriánál. A kártya 230 dolláros ajánlott árat kapott, így őrzi a jó ár/érték arányt.
2 hozzászólás

totyak

3 hónapja, 2 hete és 5 napja

Korrekt kis kártya. Kezd alakulni az ára is. Sajnos a hardverek ára viszonylag lassan megy le, hiába jönnek újabbak, erősebbek.

válasz erre

kpal

3 hónapja, 2 hete és 5 napja

egyre jobb áron lesz lassan ..

válasz erre

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

RyutheStaR profiljaElisorne profiljaWarriorAutobot profiljaLageo12 profiljawazko profiljaManiac profiljaMarduk profiljaImperator profiljaLaci721 profiljarDAVE profiljamarco profiljaAndi009 profilja