Olcsóbb lehet a Radeon RX 470

2016. október 16.
2.9881
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A grafikus kártyák piacán nagy a verseny az AMD és az NVIDIA között, a csúcskártyák mellett pedig mindkét vállalat nagy hangsúlyt fektet a könnyen eladható "népkártyákra", melyek olcsón kínálnak viszonylag korrekt teljesítményt.

Ezekkel a kártyákkal a legnépszerűbb eSport címek és az aktuális újdonságok is elfutnak, néhol ugyan némi kompromisszummal. Az AMD kapcsán új modellről nem nagyon hallani, az RX 460 és RX 470 kellőképpen erős és viszonylag olcsó is, az NVIDIA azonban még tartogat némi meglepetést.

Szinte biztosra vehető, hogy heteken belül érkezik a GTX 1050 és a GTX 1050 Ti, melyek valahol 150 dollár környékén debütálhatnak. Állítólag a bejelentésre árcsökkentéssel készül az AMD és az RX 470 179 dolláros kezdőárát leviszi minimum 169 dollárra, de az is lehet, hogy 159-re.

Persze kérdéses, hogy ebből hazánkban mennyit érzékelünk majd, de valamennyit vélhetően itthon is mérséklődnek majd az árak. A verseny ráadásul az ünnepi szezon közeledtével még nagyobb lehet, így a vásárlással érdemes megvárni a decembert.
3 hozzászólás

totyak

8 éve, 1 hónapja és 4 napja

Azok a GTX 1050-esek 150 dollárért nagyon korrektek. Értem, a hír nem erről szólna, de a 470 még így sem az igazi áron lesz.

válasz erre

petrovicsz

8 éve, 1 hónapja és 4 napja

Ahhoz hogy vegyem, sokkal olcsóbbnak kéne lennie... röhögő smiley

válasz erre

wegh

8 éve, 1 hónapja és 4 napja

Pont most akarok összerakni egy PC-t meglepett smiley Ezek szerint érdemes megvárnom a decembert?

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja