Olcsóbb billentyűzettel bővít a Corsair

2016. november 13.
3.4391
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Corsair néhány évvel ezelőtt nem volt éppen az a tipikusan gamer márka, manapság azonban óriási kínálattal rendelkeznek a játékosoknak szánt perifériák piacán, nemrég pedig újabb taggal bővítettek.

A viszonylag olcsó egerük után egy billentyűzetet is bemutattak, mely az egérhez hasonló elvek alapján született meg. A Corsair K55 RGB ugyanis igyekszik egy jól árazott, kellően felszerelt billentyűzet lenni, mely a felsőbb szegmensre jellemző extrákat kínál.

Az RGB LED háttérvilágítás mostanság nagyon sok vásárlónak fontos, a dedikált macro gombok és a csuklótámasz pedig a kellemes extrák közé sorolható. Külsőre leginkább a Logitech billentyűzeteire hasonlít az új modell, melynek kapcsolóiról nem esett szó, így vélhetően valamilyen membrános megoldással van dolgunk. Az ára valahol 60 dollár környékén lehet.
4 hozzászólás

WarriorAutobot

8 éve, 23 napja

Multimédiás biller ez tetszik. mosolygó smiley
És egész jó ár ahhoz képest hogy plusz világítás is van benne.

válasz erre

Drenzer

8 éve, 23 napja

Mi ez a háttérvilágítás őrület mostanság. Főleg gamereknél vagy olyanoknál akik vakon gépelnek. Egyáltalán vannak még olyan emberek akik gépelés közben nézik a klaviatúrát? felesleges giccsnek tartom. A karácsonyfa izzó világítson ne a billentyűzet röhögő smiley Az, hogy a kevésbé tehetős szegmens felé is próbálnak nyitni viszont pozitívum.

válasz erre

Bvektor

8 éve, 24 napja

Egyáltalán nem értem a 60$ os árcímkét. Egy membrános billentyűzetért? Az RGB világítás nem kerül annyiba. Továbbá hova lett a Corsair billentyűzeteiről (pl K70) jól ismert hangerő görgő? Szerintem sokkal jobb.
Lehet én vagyok fura, de még mindig nem értem miért nem lehet Macro gombokat tenni a space alá. Egyedül a régebbi A4Tech G800Vnél és pár borsos árú Roccat billentyűzetnél láttam csak, pedig sokkal jobban kézre esik.

válasz erre

totyak

8 éve, 24 napja

Kicsit telítettnek érzem már a gamer billentyűzet piacát, ennek ellenére mégis sok gyártó megjelenik drágább darabokkal. Úgy látszik ezek ennyire mennek.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja