Olcsó VR headsetet jelentett be a Microsoft

2016. október 27.
3.0381
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nyögvenyelősen indult a Microsoft és a virtuális valóság kapcsolata, de a redmondi óriás azért csak beadta a derekát, ennek megfelelően tegnap este hivatalosan is lerántották a leplet saját VR headsetükről, ami máris népszerűbbé vált a többségnél, lévén olyan alacsony árat villantott, amit eddig még senkinek sem sikerült.

A kis szerkezetről annyit tudni, hogy valamikor jövőre érkezik, és főként laptop gyártók készítik, így az Acer, az Asus, a Dell, a HP és a Lenovo gyártják, az ára mellett pedig az lesz az érdekessége, hogy semmiféle külső kamerát nem igényel ahhoz, hogy átélhessük vele a virtuális valóság élményét.

Hogy mégis mennyiért kínálja majd mindezt a redmondi óriás? Kapaszkodjatok meg, de alig 300 dollárért, vagyis nem egészen 80 ezer forintért, ami rekord alacsony összegnek tekinthető a jelenlegi piacon. Persze azért kezeljük óvatosan a témát, hiszen sem specifikációiról nem hallottunk még, sem arról, hogy milyen eszközökkel lesz kompatibilis, de az ár már önmagában sokat nyomhat a latba a siker kapcsán.
4 hozzászólás

totyak

8 éve, 1 hónapja és 14 napja

Ha jól sejtem ez nem az a szemüvegük, amiről azt lehetett olvasni, hogy a Hololens és a VR keveréke? De lehet, hogy nagyon el vagyok tévedve.

válasz erre

WarriorAutobot

8 éve, 1 hónapja és 14 napja

Na még olcsóbb mint a PS VR.
És itt mi lesz a kompromisszum?

válasz erre

RyutheStaR

8 éve, 1 hónapja és 15 napja

Amilyen olcsó, biztos olyan z@r' target='_blank' rel='nofollow'>sz@r is lesz. röhögő smiley

válasz erre

gokuvsvegita

8 éve, 1 hónapja és 15 napja

A specifikációk döntenek majd a sorsáról. röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja