Olcsó konzolos headsetekkel bővít a Turtle Beach

2017. április 05.
3.1831
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A konzolos játékosok közül egyre többen használják ki a Sony és a Microsoft online szolgáltatásait és ezeknek köszönhetően könnyen egy szerverre tudnak kerülni a haverokkal vagy néhány játék esetében akár co-op mód is elérhető így.

A PC-s vonalon már évek óta megszokott egy gamer headset használata, mely a hangok beérkezése mellett a kommunikációt is biztosítja. Az elmúlt években a konzolos terület is sokat fejlődött ezen a téren és manapság már nagyon drága és komoly tudással rendelkező termékeket is találunk a piacon.

A Turtle Beach azonban azokra is gondolt, akik csak egy egyszerű, viszonylag olcsó, de minőségi és kényelmes megoldást keresnek a PlayStation 4 vagy Xbox One konzoljukhoz. Számukra érkezik ugyanis a 20 euró körül debütáló Recon Chat headset, melynek érdekessége, hogy a egyoldalú.

A gyártó gondolt ugyanis, hogy sokan ki szeretnék élvezni a televíziókra kötött házimozik vagy a komolyabb hangfalak hangzását, de közben tiszta kommunikációra vágynak. Ennek fényében a 40mm-es vezetőkkel ellátott jobb és bal oldalra is elhelyezhető fülpárna is nyitott kialakítást kapott.
2 hozzászólás

WarriorAutobot

2 éve, 10 hónapja és 23 napja

Ez borzalmasan fest, inkább áldozok egy kicsit többet a fejhallgatóra és akkor nincs gond se a hangzással, se a mikrofon minőségével!
Ezért szeretem a Wireless Stereo Headset 2.0-at! Kényelmes, jó a mikrofonja, baromi jó hangzása van és megérte az árát.

válasz erre

totyak

2 éve, 10 hónapja és 23 napja

Így lehet olcsó fejhallgatót gyártani, hogy kvázi csak egy felet kapunk. Magyarán, ha mindkét oldal meglenne, akkor már 40 euro lenne, ami kicsit több, mint 12 ezer Ft. Nem ismerem az árakat, de valamit biztos lehet találni annyiért, ezt a förmedvényt meg el kell felejteni. Ezzel sem a játékot nem lehet élvezni, sem a külső beszélgetésekbe nem lehet belefolyni, csak bezavarják egymást.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Gargameth profiljaImperator profiljaWickedSick profiljaRobi022 profiljagery1113 profiljaWarriorAutobot profiljaM.O.R.P.H. profilja