Olcsó Android Wear-t futtató okosóra bukkant fel a Kickstarteren

2016. július 28.
3.3831
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az okosórák piacán mostanság nagy izgalmakat nem láthattunk, a nagy gyártók egyelőre még kivárnak az újabb generációval, a korábbi modellek viszont egyre olcsóbbak, illetve az operációs rendszerek is fejlődnek.

A Google által fejlesztett Android Wear több újdonsággal is gazdagodik idén, melyből a fejlesztői konferenciát kaphattunk egy kis ízelítőt. Az árazás kapcsán azonban még mindig sokan lehetnek elégedetlenek, hiszen 200-300 dollár környékére nem nagyon férnek be komolyabb megoldások.

A Kickstarteren nemrég felbukkant a Ticwatch 2, mely ősszel kerülhet piacra, méghozzá az említett 200 és 300 dollár között, ám a korai támogatók már 100 dollárért is hozzájuthattak. Jelenleg 160 dollár körüli támogatásokat lehet még tenni az óráért cserébe, ami továbbra is jó vételnek tűnik. Az újdonság kerek OLED kijelzőt, GPS jeladót és pulzusmérőt és az Android Wear minden hasznos funkcióját kínálja majd, könnyen cserélhető szíjakkal és stílusos külsővel.
4 hozzászólás

WarriorAutobot

3 éve, 17 napja

Nem lenne rossz, de szerintem el se jut hozzánk plusz több is lesz...

válasz erre

csirkee

3 éve, 17 napja

Nem hiszem, hogy ez valaha eljut hozzánk...

válasz erre

totyak

3 éve, 17 napja

Ez jelenlegi árfolyamon 45 ezer Ft. Nem olyan jó az szerintem. És akkor még persze bejön, amit kpal is ír, hogy nálunk mindig minden drágább.

válasz erre

kpal

3 éve, 17 napja

ez nalunk siman tobb lesz.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

sony1515 profilja