Októbertől Blu-ray korongon a WipEout HD

2009. szeptember 14.
1.7131
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Sony Computer Entertainmnet Europe hivatalosan megerősítette, hogy október közepétől fizikai adathordozón is megvásárolható lesz a Studio Liverpool frenetikus versenyjátéka, a korábbi részekből összemazsolázgatott és briliánsra csiszolt WipEout HD.

A Blu-ray-es kiadás tartalmazni fogja a tavaly ősszel kiadott alapjátékot, valamint a nyáron megjelent, tartalomban gazdag Fury expanziót egyaránt. A briteknél húsz angol Fontban normalizálták a korongok árát, amelyek október tizenhatodikától kerülhetnek legkorábban kosarakba.

A játékot még nem ismerők számára érdemes tudni, hogy a WipEout HD korábbi epizódok pályáit és versenyistállóit vonultatja fel, pompás, nagy felbontású vizuális tálalásban, hatvan képkocka/másodperces, akadásmentes képfrissítési rátával. A Blu-ray-es megjelenés rengeteg, visszafelé is letolható pályát, offline és online multit, valamint brutálisan erős zenei támogatást kínál fel, kék lézeres lemezen mindazoknak, akik bármilyen okból kifolyólag továbbra sem preferálják a digitális disztribúció által felkínált kényelmet, komfortot. Az árkád racer-ek szerelmeseinek még mindig erősen ajánlott a WipEout HD beszerzése, most már kifogás sem nagyon lehet. Tavalyi tesztünk a link után...

WipEout HD Teszt
WipEout HD.'>
nincs még hozzászólás

WipEout HD
3.800 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja