Októberben érkezik a Coven

2010. február 22.
1.7151
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Coven név feltehetően kevés játékosnak mondd valamit, az Arberth Studios fejlesztőstúdió neve pedig valószínűleg még kevesebbet.

A klasszikus point n click kalandjátékok szerelmesei azonban már a projekt neve hallatán is sejthettek valamit, a brigád megemlítésével pedig biztosan eszükbe jutott a Rhiannon, mint a csoportosulás előző alkotása. A Coven nem a franchise folytatása, hanem az ott szerzett tapasztalatok felhasználásával készülő új játék, amely a mai napon végre egy pontosított megjelenési dátumot kapott az illetékesektől.

Szám szerint ez már a harmadik megjelölés lesz a sorban, ám a bejelentésben írottak alapján ez a véglegesnek tekinthető, így tehát felejtsük el a második negyedévet és a szeptember 20-át, mint korábbi kijelölt dátumokat, és naptárunkban az október hónapot, annak is a végét jelöljük meg a Coven érkezésével kapcsolatban. Sajnos ennél pontosabb jelenleg nem áll a rendelkezésünkre ezzel kapcsolatban, azonban mielőtt elhajóznál más vizekre, néhány mondatban ismerkedj meg az alkotással.

A Coven tulajdonképpen egy horror elemekkel keményen megszórt kattintgatós kalandjáték, csodálatos hátterekkel, belső nézetből átélve az eseményeket. Az alkotás sztorija egészen a 17. századig nyúlik vissza, egyenesen Walesbe, ahol akkoriban keményen felléptek a boszorkányság ellen, aminek hála, idétlen indokokkal kellett meghalnia rengeteg embernek, egy hazug vallás zászlaja alatt. Az inkvizíció azonban a mai napig is kísérti a környéket, a sztori pedig csak napjainkban válik igazán érdekessé, köszönhetően egy rejtélyes kastélynak, amely mocskos titkait nekünk kell feltárnunk, és pontot tennünk néhány évszázados cselekmény végére. Idén októberben kiderül, hogy pontosan milyen titkokat is őriz az a bizonyos walesi kastély...
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja