Októberben rántják le a leplet a Max Payne 3-ról?

2011. szeptember 05.
2.0931
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Az évtizedeknek tűnő várakozás után valósággal felüdülésnek számít minden olyan pletyka, amely a Rockstar Games rendkívül ígéretes címének közeledtéről számol be - ha pedig mindjárt az akciójáték bemutatásáról esik szó, no akkor aztán már végleg nem bírunk az indulataink fölébe kerekedni.

Márpedig ideje lenne apránként felkészítenünk idegrendszerünket erre a jeles eseményre, aminek hatodik érzékünk szerint semmi sem vethet gátat; csupán idő kérdése, mikor hull le a lepel Max harmadik kalandjáról. Ami azt illeti, az októberben megrendezésre kerülő Holland expónál éppenséggel elképzelni sem tudnánk jobb alkalmat.

A Rockstar Games ígérete szerint záros határidőn belül sor kerül a legendás Max Payne franchise harmadik részének bemutatására. Mindeközben egyéb forrásokból hírét vettük, hogy a Max Payne 3-at nem másutt, mint a Hollandiában rendezett expón, a Firs Look expón tárnak a Nagyközönség szeme elé. Érdemes lehet vérmes reményeket fűzni a dologhoz, az esemény ugyanis október 1-2 között kerül sor.

Ti mennyi realitást láttok ebben?
2 hozzászólás

Vendég

13 éve, 7 hónapja és 16 napja

Már nem kell soká várni!mosolygó smiley Nagyon jó lesz szerintem.

válasz erre

totyak

13 éve, 8 hónapja és 13 napja

Nagyon várom már, a korábbi részek szerintem nagyszerű játékok voltak.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja