Októberben érkezik a Two Worlds II: Velvet Game of the Year Edition

2011. július 19.
3.3261
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Különleges kiadásban is megjelenik a jövőben az elődjéhez képest óriási, a színtér hasonló alkotásaihoz mérten azonban visszafogott sikereket elért Two Worlds II, amint ugyanis a TopWare Interactive csapata arról beszámolt, idén október 18-án a boltok polcaira küldik a Two Worlds II: Velvet Game of the Year Edition című változatát, amely akár egy megkésett gyűjtői kiadásnak is megfelel, hiszen igencsak szemrevaló küllemmel és szerethető tartalommal kerül a boltokba.

A Two Worlds II: Velvet GOTY ugyanis tartalmazni fogja az alapjáték mellett a szintén idén ősszel megjelenő kiegészítőcsomagot, vagyis a Pirates of the Flying Fortress-t, mindemellett pedig különféle frissítéseket, extrákat és egy bónusz lemezt is, rajta videókkal, háttérképekkel, művészeti rajzokkal, a játék zenéivel, valamint két vadonatúj PvP multiplayer pályával.

A csomag egyébiránt igazán csodaszép küllemmel bír majd, az egész pakk ugyanis bőrkötésű lesz, méghozzá fém szegélyekkel, illetve egy szintén fémből készült Two Worlds II logóval ellátva. A speciális kiadás PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra is megjelenik, természetesen limitáltan. Az árat egyelőre nem közölték velünk az illetékesek, de október 18-án érkezik, erre már mérget vehettek.
1 hozzászólás

badam10

11 éve, 7 hónapja és 11 napja

Nekem nagyon bejött,akkoriban pedig eléggé lehúzták

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja