Októberben konzolokra is megjelenik a Bendy and the Ink Machine című horrorkaland

2018. szeptember 14.
3.0691
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Maximum Games és a Rooster Teeth Games bejelentették, hogy terveik szerint még idén ősszel konzolokra is elhozzák a PC-n már nagy sikert aratott Bendy and the Ink Machine című horrorkalandot.

A Cuphead nyomdokain haladva a harmincas évek Disney rajzfilmjeinek megjelenésére építő Bendy and the Ink Machine várhatóan októberben jelenik meg PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re is, de pontosabb részleteket egyelőre még nem kaptunk, ám az biztos, hogy ezekre a platformokra is epizodikus formában roboghat majd be az inkább humoros, mint félelmetes alkotás, csak éppen nem kell ezekre a részekre heteket, olykor hónapokat várnunk.

A kalandjátékok legszebb hagyományaiból építkező Bendy and the Ink Machine egyébiránt emlékezetes szereplőkkel, egy nagyon szuper sztorival, valamint fejtörőkkel is megfűszerezte a zseniálisan egyedi megjelenését, így mindenképpen érdemes lesz vetni rá egy pillantást a premierkor.
3 hozzászólás

Vidoros

2 hónapja, 5 napja

Hogy mi?

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 5 napja

Kíváncsi lennék, mi is a nagy siker PC-n. Merthogy nem sokan vagyunk akik ismerik abban biztos vagyok.

válasz erre

Eltohn

2 hónapja, 5 napja

Soha nem hallottam róla!

válasz erre
Bendy and the Ink Machine
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Hellblade profiljarDAVE profiljaManiac profiljazolika1994 profiljagery1113 profiljaWarriorAutobot profiljaReichert Viktor profiljaWickedSick profiljaImperator profiljaitalianman profilja