Októberben jön és 400 euró lesz a PlayStation VR

2016. március 16.
3.2771
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sony tegnap este egy privát GDC 2016-os prezentáció során a várakozásoknak megfelelően bejelentette, hogy a korábban Project Morpheus név alatt készült PlayStation VR mikor és milyen áron érkezik majd.

Habár napra pontos időpontunk még nincs, az viszont már biztos, hogy a PlayStation VR októberben jön, és verhetetlenül alacsony árral rendelkezik majd, így 400 euróért, avagy valamivel több mint 120 ezer forintért már beszerezhető lesz.

A Sony elmondása szerint jelenleg több mint 230 fejlesztőcsapat dolgozik azon, hogy megfelelő mennyiségű tartalom szülessen a headsethez, és már az októberi megjelenés idején, illetve 2016 végéig legalább 50 játék megjelenhet hozzá. Ha bővebben is érdekel titeket a téma, az alábbiakban a bejelentés részleteit, a PlayStation VR specifikációit és a VR headset képességeit egyaránt áttekinthetitek:

Nézd nagyban ezt a videót!

Októberben jön és 400 euró lesz a PlayStation VR - 2. kép

6 hozzászólás

totyak

10 hónapja, 3 hete és 6 napja

Lehet, hogy ez a legolcsóbb eddig, de akkor is kemény, hogy egy PS4, vagy egy jobb pc árát kell leszurkolni érte. Az az 50 cím meg gondolom milyen lesz. Örülhetünk, ha 5 értelmes lesz közte.

válasz erre

italianman

10 hónapja, 3 hete és 6 napja

Aztaaaaaaaaa. Kell, de sajnos idehaza biztos több lesz "valamicskével" . Még azért én várok vele , de 1-2 év múlva már szívesen kipróbálnám.A Robinson: The Journey nagyon jónak néz ki.

válasz erre

WarriorAutobot

10 hónapja, 3 hete és 6 napja

Nagyon reméltem hogy nem fog egy új PS4-nél többe kerülni és szerencsére igazam is lett.
Remélem minél előbb kipróbálhatom hogy milyen élményt nyújt. Izgatottan várom.

válasz erre

kpal

10 hónapja, 3 hete és 6 napja

Magyarországi sarcok után... lesz ez 180e is.

válasz erre

Tommy

11 hónapja,

Whoáááááááá !!!! NAgyon baráti lett az ár és igen komolyan néz ki a felhozatal is! Instant buy!

válasz erre

RyutheStaR

11 hónapja,

Nagyon jól sikerült beárazniuk. Bevallom őszintén féltem, hogy drága lesz konkurens hiányában. Remélem mihamarabb ki tudom próbálni.

válasz erre

 
Minden hír, videó és cikk
GDC 2016
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

kokasbalazs profiljaRyutheStaR profiljaLaci721 profiljaManiac profiljarDAVE profiljaWhiteFang profiljaWarriorAutobot profiljagery1113 profiljaMonyo profiljaTurbie profiljawegh profiljakylx profiljaleventecos profiljaszattila profiljaturatur profilja