Októberben jön és 400 euró lesz a PlayStation VR

2016. március 16.
3.2071
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sony tegnap este egy privát GDC 2016-os prezentáció során a várakozásoknak megfelelően bejelentette, hogy a korábban Project Morpheus név alatt készült PlayStation VR mikor és milyen áron érkezik majd.
 

Habár napra pontos időpontunk még nincs, az viszont már biztos, hogy a PlayStation VR októberben jön, és verhetetlenül alacsony árral rendelkezik majd, így 400 euróért, avagy valamivel több mint 120 ezer forintért már beszerezhető lesz.

A Sony elmondása szerint jelenleg több mint 230 fejlesztőcsapat dolgozik azon, hogy megfelelő mennyiségű tartalom szülessen a headsethez, és már az októberi megjelenés idején, illetve 2016 végéig legalább 50 játék megjelenhet hozzá. Ha bővebben is érdekel titeket a téma, az alábbiakban a bejelentés részleteit, a PlayStation VR specifikációit és a VR headset képességeit egyaránt áttekinthetitek:

Nézd nagyban ezt a videót!

Októberben jön és 400 euró lesz a PlayStation VR - 2. kép

6 hozzászólás

totyak

4 hónapja, 2 hete és 5 napja

Lehet, hogy ez a legolcsóbb eddig, de akkor is kemény, hogy egy PS4, vagy egy jobb pc árát kell leszurkolni érte. Az az 50 cím meg gondolom milyen lesz. Örülhetünk, ha 5 értelmes lesz közte.

válasz erre

italianman

4 hónapja, 2 hete és 6 napja

Aztaaaaaaaaa. Kell, de sajnos idehaza biztos több lesz "valamicskével" . Még azért én várok vele , de 1-2 év múlva már szívesen kipróbálnám.A Robinson: The Journey nagyon jónak néz ki.

válasz erre

WarriorAutobot

4 hónapja, 2 hete és 6 napja

Nagyon reméltem hogy nem fog egy új PS4-nél többe kerülni és szerencsére igazam is lett.
Remélem minél előbb kipróbálhatom hogy milyen élményt nyújt. Izgatottan várom.

válasz erre

kpal

4 hónapja, 2 hete és 6 napja

Magyarországi sarcok után... lesz ez 180e is.

válasz erre

Tommy

4 hónapja, 2 hete és 6 napja

Whoáááááááá !!!! NAgyon baráti lett az ár és igen komolyan néz ki a felhozatal is! Instant buy!

válasz erre

RyutheStaR

4 hónapja, 2 hete és 6 napja

Nagyon jól sikerült beárazniuk. Bevallom őszintén féltem, hogy drága lesz konkurens hiányában. Remélem mihamarabb ki tudom próbálni.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljaMarduk profiljarDAVE profiljaeisento profiljagery1113 profiljastevenboy35 profiljamovi profiljaBvektor profiljateferenc profiljawegh profiljaRyutheStaR profiljaLaci721 profiljamarco profilja