Októberben jön egy kazal újdonság a Sekiro: Shadows Die Twice-ba

2020. július 29.
5.4191
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Jócskán előre jelentettek be a FromSoftware srácai egy vadonatúj frissítést a Sekiro: Shadows Die Twice-hoz, mert bár csak októberben fog berobogni, de már most közölték, hogy az alkotás rajongói mire számíthatnak a kérdéses őszi hónapban.

Élből jön a Reflection of Strength módozat, aminek keretein belül megütközhetünk a különféle bossokkal, ez pedig tökéletes gyakorlás lesz az igazi megmérettetésre, a Gauntlet of Strength-re, ahol a főellenségek egymás utáni végigverése lesz a cél. Ha meghalunk, visszakerülünk az elejére.

Jön továbbá a Remnants feature, amivel 30 másodperces klipeket rögzíthetünk, ezzel pedig segíthetünk más játékosokat a játék egyes pályaszakaszain. Lehet értékelni is majd a különféle videókat, és akiknél különösen jó a visszajelzés, azok ingyen HP visszatöltéssel gazdagodnak.

Végül, de nem utolsó sorban, új hacukák is jönnek. Kettőt a Gauntletekben lehet kioldani, a harmadikat pedig a sztori végigjátszásával nyithatjuk meg. Az update totál ingyenes lesz.
2 hozzászólás

c0m1n65un

2 hónapja,

Nagyon jó hír! Nálam az évtized játéka volt! Jó lesz még néhányszor újratolni!
Azért csendben megjegyzem, hogy egy sima fegyverfejlesztést is átimportálhatnának a Souls játékokból. Akkor aztán tényleg tökéletes játékká válna!

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja,

Megtápolják rendesen a stuffot!

válasz erre
Sekiro: Shadows Die Twice
17.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljapityuska profiljagery1113 profiljaiPet profiljaMarduk profiljaSándorkolbász profiljadarkomen profilja