Októberben érkezik a Yooka-Laylee and the Impossible Lair

2019. augusztus 16.
1.2621
Maniac profilja, adatai
Maniac
Jolika és Lajcsi nemsokára újabb kalandra indulnak, a Playtonic ugyanis a Twitteren bejelentette, hogy terveik szerint még az idén felküldik a boltok polcaira a Yooka-Laylee and the Impossible Lair-t.

A Banjo-Kazooie szellemi örökségét ápoló sorozat legújabb epizódjához pontos megjelenési dátummal ugyan még nem szolgáltak, azonban egy nyúlfarknyi kedvcsináló mellett már kiemelték, hogy biztosan októberben számíthatnak az új kalandok érkezésére a rajongók.

A Yooka-Laylee and the Impossible Lair egyébiránt PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re egyaránt készülődik a háttérben, ha pedig megnéznél belőle pár pillanatot, az alábbiakban még erre is lehetőséged nyílik.


4 hozzászólás

totyak

4 napja és 7 órája

Őszintén szólva rühelltem az első részt. Az, hogy beszédhangok helyett csak nyöszörögtek a karakterek, az nagyon idegesítő volt (bár úgy rémlik ki lehetett kapcsolni), illetve nekem az irányítás is nehézkes volt. De ahogy nézem ez nem rendes 3D-s játék lesz, inkább ilyen oldal, vagy felülnézetes valami.

válasz erre

Biztosan jó lesz.

válasz erre

petrovicsz

1 hete és 1 napja

Az igen

válasz erre

VaPe

1 hete és 1 napja

Jolika és Lajcsi

válasz erre
Yooka-Laylee and the Impossible Lair
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaMarduk profiljagery1113 profiljasmadi1968 profiljaRyutheStaR profiljaWickedSick profiljamarco profiljaImperator profiljarDAVE profilja