Október végén érkezhet a GTA IV: Complete Edition?

2010. október 06.
3.0111
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A GTA IV megjelenése ugyan már két évvel ezelőtt volt, de a játék sikere mind a mai napig úgy tűnik, hogy nem akar alábbhagyni.

Talán ennek köszönhető, talán annak, hogy még nagyobb port kavarjon a program körül a Rockstar, de az Amazon szerint hamarosan egy gyűjteményes újra kiadásban jelenik meg ismét a GTA-sorozat negyedik epizódja. Mielőtt bárki beleélné magát a történetbe, tegyük hozzá gyorsan, mindez egyelőre csak pletyka, de már úton vannak a megerősítést remélő elektronikus levelek az illetékesek felé.

Az Amazon viszont biztos forrásokból listázta, hogy október végén, egészen pontosan 26-án már kapható lesz egy GTA IV: Complete Edition névre keresztelt csomagocska, amiben az alapjáték mellett az eddig megjelent két DLC, avagy a The Lost and Damned és a The Ballad of Gay Tony is helyet kap. A különleges kiadás egyelőre csak Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra lett megemlítve, a PC-s változatok szokás szerint mellőzve vannak, de reméljük, ha végre hivatalossá válik a csomag, akkor már ezek a verziók is bejelentésre kerülnek. Várjunk türelemmel!
1 hozzászólás

totyak

14 éve, 8 hónapja és 12 napja

Akkor ez megint jó 10-12 ezer forintocska lesz.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja