Október 5-én jelenik meg Európában a Castlevania: Lords of Shadow

2010. augusztus 21.
1.7941
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nevezhetjük akár örömünnepnek is a mai napot, lévén a Konami brigádja végre valahára datálta a sokak szerint már most "mestermű" jelzővel illetett legújabb Castlevania epizódot, avagy a Lords of Shadow-t, amiről eddig is tudtuk, hogy valamikor idén ősszel kerülhet a boltok polcaira.

A cég azonban úgy döntött, hogy mától pontos időponttal is illethetjük a program megjelenését, aminek köszönhetően már lehet is jegyezni, hogy október 7-én érkezik meg Európába a Castlevania-széria legfrissebb darabja.

Ez azt jelenti, hogy a tengerentúli verziókhoz képest két nap csúszással fut be a boltokba a Lords of Shadow, lévén azok a változatok október 5-re lettek datálva. A megjelenés a korábban már megerősített két konzolra, avagy Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra lesz esedékes, és ne feledjük el, hogy a Microsoft masinájára két lemezen érkezik a program, a polcunkra is kétféle változatban tehetjük majd fel, és maradva a számok bűvkörében, két DLC csomag várható hozzá a megjelenést követően. Ha mindezekről szeretnél bővebben informálódni, oldalunkon visszakeresve sikerélményed lesz, ha viszont már kívülről fújod a fentieket, elég csak megjegyezned a frissnek nevezhető megjelenési dátumot, ami október 7. napja lett.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaDav2377 profilja