Október első napján érkezik az LG újdonsága

2015. szeptember 24.
3.9241
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az LG idén egy nagyon jó csúcskategóriás okostelefont dobott piacra az LG G4 személyében, azonban hatalmas innovációt nem nyújtottak.

Korábban már a vállalat illetékesei is megszellőztették, hogy még legalább egy nagy dobásra készülnek idén, ez a nagy dobás pedig már csak napokra van tőlünk. A vállalat ugyanis nemrég hivatalosan is bejelentette, hogy október első napján, New York-ban leplezik le legújabb megoldásukat.

A hírek szerint az LG V10 néven emlegetett modellt mutatják be, mely 5.7 hüvelykes QHD kijelzővel, Snapdragon 808-as chipkészlettel és a G4-től megörökölt kamerarendszerrel érkezik. Ez eddig semmi különlegesre nem utal, azonban a hírek szerint a készülék képernyőjét felosztotta az LG, így a felső részen egy "másodlagos kijelzőt" találunk majd, mely kevesebb energiát fogyaszthat és segít elindítani a kedvenc applikációinkat, illetve a beérkezett értesítéseket is itt írja majd ki a telefon.
3 hozzászólás

rDAVE

9 éve, 3 hónapja

Hümm... Ez pont jó lenne nekem. röhögő smiley

válasz erre

Mordorer

9 éve, 3 hónapja és 1 napja

Mondjuk ez a két kijelzős dolog nem hangzik rosszul. Nekem az tetszik nagyon, amikor e-inket szerelnek hátulra. Na olyan mobil kéne! mosolygó smiley

válasz erre

WarriorAutobot

9 éve, 3 hónapja és 1 napja

Tök jól nézhet ki a valóságban is.
A képen nekem tetszik.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaDav2377 profilja