Október 5-én jelentik be az új Need for Speedet, ami várhatóan a Hot Pursuit remaster lesz

2020. október 02.
1.8381
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Need for Speed kapcsán már régóta pletykálják, hogy az idei év során egy Hot Pursuit remasterrel gazdagodik, viszont itt nem a klasszikus epizódra kell gondolni, hanem a 2010-es kvázi újragondolásra, rebootra.

Hogy pontosan miért pont ezt a részt fogják újrakeverni, az nagy kérdőjel, hiszen egy Most Wanted, Underground, Carbon feldolgozást még mindig szívesebben látna az eredeti célközönség, de lényeg a lényeg: betease-elték a fejlesztők, hogy október 5-én leplezik le az új etapot.

a képen a háttérben láthattok táblákat, amiken ott figyelnek a számok, melyek 2020. október 5-ére utalnak. Várhatóan CG trailert és gameplay videót egyaránt kapunk, majd talán novemberben már meg is jelenhet, amikor egyébként is szokott mindig a friss Need for Speed-rész jönni.

5 hozzászólás

totyak

3 hete és 4 napja

És akkor idén ennyi lesz, egy újrakevert nfs, semmi vadonatúj epizód? Az előzőt végigtoltam, ugyan semmi nfs hangulatom nem volt tőle, de már rég versenyeztem.

válasz erre

Patrik94

3 hete és 4 napja

Az első epizódot mai minőségre húzni, na az komoly lenne. Vagy az eredeti hot pursuit, nem a 2011-es vagy nem is tudom mikor jött ki.

válasz erre

fighterlaci

3 hete és 5 napja

De miért pont az?

válasz erre

petrovicsz

3 hete és 5 napja

Jajj... Miért nem lehet a SIKERES játékokat újrakeverni? Ha már mindenképp kell felújítgatni.

válasz erre

Ronalddo

3 hete és 5 napja

Szerintem azért ezt, mert ezt a legegyszerűbb technológiailag.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Gnoresz profiljaWickedSick profiljapityuska profiljaiPet profiljamarco profilja