Október 29-én mutatkozik be a OnePlus X

2015. október 14.
5.0061
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A OnePlus első készüléke óriási sikert aratott, hiszen teljes mértékben fel tudta venni a versenyt az akkor csúcsmobilokkal, miközben jóval olcsóbb is volt náluk.

A második generáció nemrég került piacra, ugyanakkor a tesztek és a felhasználói vélemények alapján messze nem lett olyan ütős, mint az első generáció. Már a második modell megjelenésekor sokan arra számítottak, hogy egy kisebb, "néptelefon" is bemutatkozik, ám ez végül nem történt meg.

Később azonban felbukkant a OnePlux X, melyről az a hír járja, hogy egy kompaktabb, nagyjából minden igényt kielégítő okostelefon lesz. Ez október 29-én ki is derül, hiszen a vállalat nemrég hivatalosan is megerősítette ezt a dátumot. A készülék vélhetően Snapdragon 801-es processzort és 3GB memóriát egy 5 hüvelykes kijelző alatt, ára pedig 250 dollár környékén lehet, ezzel pedig főként a Xiaomi, az ASUS és a Motorola kapna komoly riválist.
4 hozzászólás

zender

9 éve, 2 hónapja és 8 napja

Hardveresen nem rossz, főleg ha az árat is nézzük. Azonban csak online cégtől soha nem vennék semmit, nulla support, ha valami bekrepál, még vinni sem tudod sehova.

Ugyanezért esik ki nálam a Honor is, pedig ott a Huawei biztos ad valami támogatást. Vagy nem, nem tudom.

válasz erre

WarriorAutobot

9 éve, 2 hónapja és 8 napja

Csatlakozom az előttem szólókhoz.
Sajnos én se vagyok elég bátor ezen a téren hogy ismeretlen márkától vegyek. Inkább adok ki egy kicsit többet egy ismertebb márka darabjáért.

válasz erre

muki

9 éve, 2 hónapja és 8 napja

Nem mernék ilyet venni. Néhány ismerősöm bepróbálkozott és el is adta még az előző szériából.

válasz erre

totyak

9 éve, 2 hónapja és 8 napja

Nem nagyon szeretem az általam ismeretlen, kipróbálatlan márkákat, pedig sokkal olcsóbbak, mint egy márkás modell. És lehet hozza is azt a szintet, csak nem merek belevágni.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja