Okostelefont is csatlakoztathatunk a DualShock 4 kontrollerhez

2014. július 09.
3.4981
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Manapság egyre népszerűbbek azok a kiegészítők, melyek a méretes okostelefonokat hordozható konzolokká alakítják, a fizikai gomboknak köszönhetően pedig sokkal jobb játékélményt kaphatunk.

Ezzel párhuzamosan megfigyelhető, hogy a konzolos kiegészítők oda-vissza kezdik támogatni a számítógépeket is, így a jövőben ilyen téren akár teljes átfedés is lehet a platformok között. Nemrég a Sony új konzoljának kontrollerét, a DualShock 4-et tették kompatibilissé a kontrollert támogató okostelefonokkal.

A megoldásért a japán Spec Computer-nek kell hálálkodni, a dolog lényege pedig a kontroller hátsó részén elhelyezett tartóban és a kábelezésben rejlik. A beillesztett készüléket 90, 120, 150 és 180 fokban forgathatjuk annak érdekében, hogy a lehető legjobb játékélményben legyen részünk. Rossz hír a Japánon kívül élők számára, hogy egyelőre csak a japán Amazon oldalon lehet kapni a kiegészítőt, mely átszámítva nagyjából 5000Ft-ba kerül.
5 hozzászólás

totyak

6 éve, 9 hónapja

És vajon milyen készülékeket támogat?

válasz erre

Neurotic

6 éve, 9 hónapja

Én Ps3 kontrollert kötöttem a Nexus 7-re és remekül szuperál. Natívan támogatja minden gond nélkül. Ez a kiegészítő is kb csak annyi, hogy egy műanyagdarab és esetleg egy rövid kábel a kontroller és a telefon között. Egyébként ha rootolva van a készülék akkor simán megy az egész bluetoothon keresztül is

Jó pár játékban már van kontroller támogatás. Ha érzékeli, hogy van rákapcsolva akkor még a képernyőről is eltűnnek a vezérlők.

válasz erre

kakas201

6 éve, 9 hónapja

Az nem olyan sok egy ilyen kis kiegészítőre, csak játék legyen rá, és máris megéri mindenkinek!

válasz erre

gokuvsvegita

6 éve, 9 hónapja

Ha az androidos játékok nagyobb szintre emelkednek akkor megéri majd.

válasz erre

kpal

6 éve, 9 hónapja

idővel összefor minden ..

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Gargameth profiljaWickedSick profiljadarkomen profiljahavrillal profilja