Okosórás projektben vett részt az Acer

2016. február 26.
3.7971
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az Acer kapcsán viszonylag sok területen vehettünk észre komolyabb fejlődést, az okosórák piacán pedig még nem túl aktív a vállalat, nemrég azonban egy különleges projekt eredménye érkezett meg.

A svájci Victorinox közreműködésével ugyanis kifejlesztették a Cybertool névre hallgató eszközt, mely tulajdonképpen okosórát varázsol a normál órából. Sajnos egyelőre csak a Victorinox óráival kompatibilis az eszköz, de ez egy remek alap lehet akár az Acer számára.

Maga az eszköz egyébként egy "LED gyűrűvel" rendelkező tok, mely passzol a gyártó kompatibilis modelljeire és ezen a kijelzőn jelenik meg számos olyan információ, melyeket az okosórák is tudnak. Értesülhetünk például a hívásokról, levelekről és egyéb üzenetekről, de számolja például a lépésünket és a megtett utat is. Az üzemidőt 5-7 napra ígérik, az IPX7 szabványnak köszönhetően pedig akkor sem kell félni, ha egy kis víz éri.
4 hozzászólás

venoman

8 éve, 10 hónapja és 6 napja

Victorinox ! Mindig is a funkcionalitásra vajazott ahogy a híres zsebkéseivel tette. No meg a fogóival egyetemben. Komoly minőség elérhető áron. Na ez az óráinál ár tekintetében nem nagyon igaz.Mondjuk mentségként leírhatjuk ,hogy a belső szerkezetet nem ők gyártják ami költség növekedéssel jár. De a minap írtam hasonló híreknél,hogy a normál karóráknak leáldozóban van.És tessék a victorinox fog forradalmasítani egy olyan megoldást amit szerintem az összes óra gyártó át fog venni. Így egy méreg drága automata Omega vagy Breitling is megtartja magát a fejlődés terén. Csak legyárt egy rárakható okos tokot és nem volt felesleges kiadni milliokat a régebbi modellekre.

válasz erre

totyak

8 éve, 10 hónapja és 11 napja

Becsülendő ötlet, hogy megtartották a normál órát, de nem értem, hogy minek arra még egy ilyen kijelző. Egyrészt szerintem elcsúfítja a szép svájci darabot, másrészt meg ennyi erővel egy kulcstartó, szemüveg, vagy más hordható eszköz is mutathatná a dolgokat, úgy is csak azon múlik, hogy bluetooth hatókörön belül legyen. Akár a cipőm hegye is lehetne egy kijelző.

válasz erre

kpal

8 éve, 10 hónapja és 11 napja

Ilyen névvel összeállni csak komoly minőségi cucc lehet ,nem filléres piskóta...

válasz erre

WarriorAutobot

8 éve, 10 hónapja és 11 napja

Nem tűnik teljesen hülyeségnek ez a cucc. Így megmarad a méregdrága karóra is de mellette már okos lett. röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljatotyak profilja