Okosórás projektben vett részt az Acer

2016. február 26.
3.3201
petike737 profilja, adatai
petike737
Az Acer kapcsán viszonylag sok területen vehettünk észre komolyabb fejlődést, az okosórák piacán pedig még nem túl aktív a vállalat, nemrég azonban egy különleges projekt eredménye érkezett meg.

A svájci Victorinox közreműködésével ugyanis kifejlesztették a Cybertool névre hallgató eszközt, mely tulajdonképpen okosórát varázsol a normál órából. Sajnos egyelőre csak a Victorinox óráival kompatibilis az eszköz, de ez egy remek alap lehet akár az Acer számára.

Maga az eszköz egyébként egy "LED gyűrűvel" rendelkező tok, mely passzol a gyártó kompatibilis modelljeire és ezen a kijelzőn jelenik meg számos olyan információ, melyeket az okosórák is tudnak. Értesülhetünk például a hívásokról, levelekről és egyéb üzenetekről, de számolja például a lépésünket és a megtett utat is. Az üzemidőt 5-7 napra ígérik, az IPX7 szabványnak köszönhetően pedig akkor sem kell félni, ha egy kis víz éri.
4 hozzászólás

venoman

1 éve, 18 napja

Victorinox ! Mindig is a funkcionalitásra vajazott ahogy a híres zsebkéseivel tette. No meg a fogóival egyetemben. Komoly minőség elérhető áron. Na ez az óráinál ár tekintetében nem nagyon igaz.Mondjuk mentségként leírhatjuk ,hogy a belső szerkezetet nem ők gyártják ami költség növekedéssel jár. De a minap írtam hasonló híreknél,hogy a normál karóráknak leáldozóban van.És tessék a victorinox fog forradalmasítani egy olyan megoldást amit szerintem az összes óra gyártó át fog venni. Így egy méreg drága automata Omega vagy Breitling is megtartja magát a fejlődés terén. Csak legyárt egy rárakható okos tokot és nem volt felesleges kiadni milliokat a régebbi modellekre.

válasz erre

totyak

1 éve, 23 napja

Becsülendő ötlet, hogy megtartották a normál órát, de nem értem, hogy minek arra még egy ilyen kijelző. Egyrészt szerintem elcsúfítja a szép svájci darabot, másrészt meg ennyi erővel egy kulcstartó, szemüveg, vagy más hordható eszköz is mutathatná a dolgokat, úgy is csak azon múlik, hogy bluetooth hatókörön belül legyen. Akár a cipőm hegye is lehetne egy kijelző.

válasz erre

kpal

1 éve, 23 napja

Ilyen névvel összeállni csak komoly minőségi cucc lehet ,nem filléres piskóta...

válasz erre

WarriorAutobot

1 éve, 23 napja

Nem tűnik teljesen hülyeségnek ez a cucc. Így megmarad a méregdrága karóra is de mellette már okos lett.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaLaci721 profiljagery1113 profiljaElisorne profiljaWillThaWheel profiljathecoldone profiljarDAVE profiljakylx profilja