Oké, de mit keres egy repülő ház a Battlefield 1-ben?

2017. március 21.
3.2141
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nagyon beteg utalásra bukkant néhány rajongó a minap a Battlefield 1: They Shall Not Pass DLC egyik csataterén, ahol sok-sok lövöldözés után váratlanul megjelenik a pályán egy easter egg, amely a Fel animációs filmre utalhat.

Mint az alábbi felvételen is látható, a humoros kis apróság előhívásához nem kell mást tennünk, mint betölteni a Verdun Heights pályát, ott elsétálni a csatatér szélére, ahol az egyik farm kerítésénél szétlövünk három borosüveget, majd nekimegyünk ugyanígy három szélkakasnak, és ennek hatására a fák közül váratlanul előbukkan Carl Fredricksen francia trikolórt szimbolizáló, léggömbökön repülő házikója.

Hogy a házikót a magasba emelő lufik is kilőhetők-e, az sajnos az alábbi felvételből nem derül ki, ellenben az easter egg előhívásának módja igen, így ha te is szeretnéd a saját szemeddel látni mindezt, jól memorizáld az alábbi felvételen látottakat.

Battlefield 1: They Shall Not Pass DLC egyik csataterén, ahol sok-sok lövöldözés után váratlanul megjelenik a pályán egy easter egg, amely a Fel animációs filmre utalhat.'>
5 hozzászólás

totyak

7 éve, 7 hónapja és 16 napja

Nem értem az összefüggést, hogy mért pont ennek az animációs filmnek állítanak emléket a játékban (ha egyáltalán annak állítanak). Amúgy nekem is rögtön az ugrott be, hogy miért nem próbálja meg a szerencsétlen kilőni a lufikat. Lehet, hogy még történne valami. 3 borosüveg, 3 szélkakas, 3 lufi...

válasz erre

WarriorAutobot

7 éve, 7 hónapja és 16 napja

Szóval ezért volt tele a Twitter ezzel a 3 lufival tegnap. röhögő smiley

válasz erre

Imperator

7 éve, 7 hónapja és 16 napja

FEL se merült bennem hogy ilyen easter egget rejtettek el. röhögő smiley

válasz erre

petrovicsz

7 éve, 7 hónapja és 16 napja

Hát vannak benne elborult dolgok... röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

7 éve, 7 hónapja és 16 napja

Hatalmas! röhögő smiley MIlyen elborult agy kell ahhoz hogy ilyeneket elrejtsenek benne. röhögő smiley

válasz erre
Battlefield 1
9.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja