Okamiden leleplezés a következő Famitsu-ban?

2009. augusztus 28.
1.6321
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A napokban foglalkoztunk érintőlegesen a Capcom legújabb levédetett címével, az Okamiden-nel, amelyet többen is az Okami-hoz kacsolnak, mint esetleges folytatást.

A japán áruházlánc, a 7-Eleven állítása szerint a Famitsu magazin következő számában hullhat le a lepel a titokzatos névről, amely pár napja pattant ki, de a világon semmit nem tudunk még róla. Mivel az Okami-t eredetileg fejlesztő Clover Studios szélnek lett eresztve, nem a legvalószínűbb tipp, hogy annak egy következő epizódja készül.

Ezt még ha megtámogatjuk a relatív gyenge eladásokkal, akkor valóban sansztalannak látszik a projekt, de várjuk csak ki a végét. Az Okamiden-ről többen vélik, hogy egy mozaikszó, a lehetséges építőelemek pedig az Okami Gaiden és az Okami Densetsu. Az Okami egy japán népi motívumok alapján, cel-shaded technológiával életre keltett vizuális pompa, melyben Amaterasu istenséget irányíthatjuk, fehér farkas bőrébe bújva.

Egyelőre persze csak spekulációk röpködnek az éterben az Okamiden-nel kapcsolatosan, de hivatalos, vagy megbízható forrásból érkező támpont még nem bukkant fel, így izgatottan várjuk a Famitsu és a Capcom leleplezését. Az Okami egy valódi gyöngyszem, melegen fogadnánk egy újabb epizódot is. Talán a Nintendo Wii-s portot is készítő, amerikai illetőségű Ready At Dawn (Daxter, God Of War: Chains Of Olympus) viheti tovább a sorozatot a feloszlatott Clover Studios helyett? Hajmeresztő elméletek, felejtsük el. Jövünk később a részletekkel.


Okamiden leleplezés a következő Famitsu-ban? - 1. kép

nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaiPet profilja