Okami: Amaterasu bejelentkezett, ikszelhetünk a naptárunkban

2008. május 01.
2.2021
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Capcom PlayStation 2-n debütált Okami-ja végre befut Nintendo Wii-re is az öreg kontinensen.

Tegnap, az esti órákban bejelentették, hogy Amaterasu mesés kalandja a nyár folyamán ellátogat a PAL régiókban élő revolúció tulajdonosokhoz, azt hiszem van miért örömködni egy sort, vagy kettőt. Amaterasu, a napistennő egy fehér farkas alakját ölti magára, hogy megtisztítsa a világot a gonosz jelenlététől, mindezt egy csodálatos CEL Shading grafikával életre keltve.

Leginkább a Zelda stílusára hajazó akció-kalandban egy ecset segítségével tevékenykedhetünk, aminek varázslatos ereje van, így akár lombkoronát rajzolhatunk a csupasz faágakra egyetlen mozdulattal, vagy kardvágásokat festhetünk az ellenfeleinkre, amelyek azonnal elérik a kívánt pusztító hatásukat. A látvány már a Sony leköszönőfélben lévő konzolján is unikumnak, roppantul impresszívnek számított, amely mostanra, ha lehet, még tovább finomodott.

A képarány igazodik a trendekhez, így természetesen 16:9-es, szélesvásznú megjelenésben gyönyörködhetünk, 480 progresszív felbontásban. A Wiimote mondanom sem kell, aktívan asszisztál majd a írányításban, fokozva a korábban tapasztalt élményeket. Akik tehát egy különleges gyöngyszemet szeretnének maguknak beszerezni, azok ne tévesszék szem elől és véssék máris a határidőnaplóba piros betűkkel június 13.-át.
nincs még hozzászólás

 

kapcsolódó hírek, cikkek

Okami HD

Okami HD

legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja