Okami HD: TGS 2012 trailer és megjelenési dátum

2012. szeptember 20.
2.0791
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Tokyo Game Show keretein belül a Capcom úgy határozott, hogy - mivel egy videojátékos expón általában ez a szokás - bemutatnak egy vadonatúj mozgóképet a háttérben már javában készülő és hamarosan megjelenő Okami HD-hoz.

A kizárólag letölthető formában megjelenő alkotás ennek köszönhetően egy három perces masszív videót kapott a fejlesztőktől, amelynek keretein belül betekintést nyerhetünk abba, hogy miként is lehet egy megkopott küllemű, de legendás PlayStation 2-es - illetve Nintendo Wii-s - alkotásból csodaszép kinézetűt varázsolni.

A Capcom egyébiránt elárulta még, hogy az Okami HD a jelenlegi tervek szerint a jövő hónap végén, így október 30-án jelenhet majd meg a PlayStation Network kínálatában, méghozzá 20 dolláros árcédulával.

Sajnos európai premierről egyelőre nem esett szó, de bizonyára azon a héten, az aktuális heti frissítéssel a mi kontinensünk is megkapja majd az alkotást, méghozzá teljes trófeatámogatással, PlayStation Move integrálással és 1080p-s HD felbontással egyetemben.

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
3 hozzászólás

Vendég

6 éve, 4 hónapja és 22 napja

Ez a játék fantasztikus! látvány hangulat zene.

válasz erre

Vendég

8 éve, 2 hónapja és 8 napja

Nekem se. Csúnya

válasz erre

Vendég

8 éve, 2 hónapja és 8 napja

Hátööö... Nem tetszik.

válasz erre
Okami HD
5.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

M.O.R.P.H. profiljamarco profiljagery1113 profilja