Ők lesznek a vámpírok a Netflix-féle Castlevania-sorozatban

2017. június 29.
3.8301
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Netflix hivatalosan is nyilvánosságra hozta, hogy pontosan milyen színészekkel működnek majd együtt annak érdekében, hogy az általuk készített Castlevania animációs sorozatból a lehető legmagasabb minőséget préseljék ki.

Mint kiderült, Adi Shankar, avagy a széria producere nem engedett a 48-ból, ezáltal igazán nagy neveket hívott meg az egyes szereplők életre keltéséhez, így a sötét urat, avagy magát Drakulát Graham McTavish alakítja majd, aki szerepelt többek között az Outlanderben és a Hobbitban is, de ő játszotta Zoran Lazarevicet az Uncharted 2-ben.

Drakula feleségét, avagy Lisa Tepes-t egyébiránt Emily Swallow (Supernatural, The Mentalist) kelti majd életre, és míg Trevor Belmontnak Richard Armitage adja a hangját - ő volt Thorin a Hobbitból -, addig Sypha Belnades karakterét Alejandra Reynoso személyesítheti meg.

Rajta kívül biztosan hallani fogjuk még a hangját Matt Frewernek (Orphan Black, Watchmen), aki egy The Bishop nevű karaktert személyesít meg, de Tony Amendola (Dexter, Stargate SG-1) is felbukkan a sorozatban, mint The Elder hangja. Elég nívós lista, nem igaz?

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

totyak

3 éve, 1 hónapja és 27 napja

Sajnos egyikőjüket sem ismerem, a hangjuk pedig biztosan nem ismerős, mert magyarul nézem a filmeket.

válasz erre

Eltohn

3 éve, 1 hónapja és 27 napja

Ezt nézni fogom.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

5t3v3nk3 profiljagery1113 profiljaMonyo profiljaManiac profilja