Offline játéklehetőséggel gyarapodik a PlayStation Now

2018. szeptember 21.
7.1561
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sony bejelentette a PlayStation Now legújabb funkcióját, amit biztosan sokan a szívükbe zárnak majd, hiszen az offline játéklehetőséggel letölthetjük magunknak a felhő alapon megkezdett játékokat, hogy később internet nélkül is folytathassuk őket.
 

A bejelentés szerint a lehetőség kizárólag a PS4-es játékokat és a PS2-es remastereket érinti, a PS3-as játékokat viszont nem, mert ezeket nem lehet PS4-en natívan futtatni.

Várhatóan minden letöltött játék tartalmazza majd a kifizetett DLC csomagokat, a frissítéseket, a mikrotranzakciókat, sőt a PS4 Prós bővítéseket is, miközben a Sony azt is elmagyarázta, hogy miként működik majd a rendszer.

A PS Now előfizetés mellett az offline játéklehetőséghez elengedhetetlen lesz a PS Plus tagság, hiszen az újdonság lényege, hogy a felhő alapon megkezdett játékot tudjuk csak letölteni PS4-re úgy, hogy a PS Now felhője kérésre átmenti a játék fájljait és mentéseit a konzolunkra, miközben összekapcsolja azt PS Plus tagságunkkal.

Ez természetesen nem jelenti azt, hogy a felhasználóknak néhány naponta ne kelljen csatlakozniuk az internethez, de ha valaki PS Plus előfizető, ez bizonyára nem okoz majd neki gondot. Az új opció várhatóan napokon belül a világ minden részén aktiválódik majd.
4 hozzászólás

Pixelhexer89

3 éve, 4 hónapja és 11 napja

és így vajon minőségben futnak a játékok?

válasz erre

Tommy

3 éve, 4 hónapja és 11 napja

Rohadtul nem vonz ez a lehetőség...

válasz erre

WarriorAutobot

3 éve, 4 hónapja és 11 napja

EZ nem tűnik rossz dolognak, de én inkább megveszem a játékot vagy digitálisan vagy dobozosan.

válasz erre

petrovicsz

3 éve, 4 hónapja és 11 napja

Nagyon keményen kezdenek rágyúrni az online dolgokra, pedig én a fizikai cuccokat szeretem.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profilja