Official PlayStation Magazine HD: Jön a Qore európai megfelelője

2008. október 27.
1.7201
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Future Publishing felfedte, hogy hamarosan Európaszerte is megjelenik majd, heti rendszerességgel, az Offical PlayStation Magazine HD, amely az amerikai Qore-hoz hasonlóan, fizetős formában válik elérhetővé, a PlayStation Store felületén.

A digitális magazin nagy felbontású videókat, játék demókat, valamint egyéb tartalmakat foglal magába. Az árról még nem értesültünk, arról a későbbiekben tájékoztatunk Titeket.

A Sony és a Future Publishing killaborációjának eredménye tehát egy heti magazin lesz, amely a modern kornak megfelelően, letölthető, digitális formában jut majd el a felhasználókhoz, olvasókhoz. Jelenleg az ezt összeállító "csapat" (content producer) toborzása folyik nagy erőkkel, így az első szám megjelenése még nem kőbe vésett.

Az amerikában rendszeresített Qore Magazine-hoz hasonlóan, az Official PlayStation Magazine HD is hi-def videókkal, játékok demóival és egyéb, egyelőre ismeretlen adalékokkal bombázza majd az érdeklődőket, teszi mindezt egy bizonyos pénzösszegért cserébe.

A magazin heti rendszerességgel fog megjelenni a Sony digitális játékpiacán, a PlayStation Store-on, a várható árszabás jelenleg nem ismert számunkra. A nyomtatott sajtó háttérbe szorulása egyre inkább nyilvánvaló, helyét átveszik a digitális társaik, amelyek amellett, hogy legtöbbször olcsóbbak, vagy teljes mértékben ingyenesek, - nem mellékesen helytakarékosabbak - jóval "értékesebb" tartalommal is bírnak. Várjuk szeretettel.

Futurenet
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja