Office 2010: Reklámokkal tűzdelve, ingyenesen?

2009. április 14.
8.0141
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Érdekes hírek kaptak szárnyra a mai napon, meg nem nevezett forrásokból ugyanis úgy értesültünk, hogy a jövőre esedékes Office 2010 programcsomag ingyenessé válik, elvetve az eddig megszokott fizetős stratégiát.

Természetesen az információt a Microsoft még nem erősítette meg, viszont a hírek szerint egyáltalán nem elképzelhetetlen a programcsomag ingyenessé tétele, főleg, hogy ilyen formában csak és kizárólag digitális úton lehetne hozzá jutni.

A források alapján a Microsoft reklámokkal érné el azt, hogy ingyenesen jussunk hozzá az Office következő generációjához, ami nagy valószínűséggel oldaná a feszültséget az egyik legnagyobb riválisnak kikiáltott OpenOffice programcsomaggal.

Nem kizárt, hogy a kalózkodás is hatalmas szerepet játszana abban, ha az Office ingyenesen elérhető legyen, ami már a második nyomos indoka a hír valóságtartalmának, de természetesen addig ne kezdjünk örömtüzek gyújtásába, amíg a Microsoft nem erősíti meg a híreket. Várjuk a továbbiakat...
1 hozzászólás

yanis91

16 éve, 3 hónapja és 20 napja

Hát szerintem jobb is ha ingyen adják mert a 2007 es után az biztos hogy senki nem ad érte egy petákot sem. Nem csináltak vele semmit csak jól összekevertek mindent hogy ne találj semmit grat.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaM.O.R.P.H. profiljatotyak profilja