Ode to a Moon címmel beteg horrorjáték készül valós eseményekre épülve

2018. október 18.
4.4511
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Connecticutból származó Colorifiction stúdiója bejelentette Ode to a Moon című legújabb alkotását, mely egy elképesztően beteg művészeti stílussal és témával a középpontban részben valós eseményekre épül fel.

Az erősen sztori-orientált alkotásban New Englandbe látogathatunk, ahol egy fotóriporter egy őszi fesztiválra érkezik, mely éppen egybeesik egy évszázados holdfogyatkozással, azonban a városba érve azt tapasztalja, hogy mindenki teljesen megbolondult, így neki is lát a nyomozásnak, aminek részeként felfedezi a környező farmokat, erdőket és egyéb helyszíneket, de hogy mindebből mennyi a valós esemény, az előttünk sem világos.

Mindezt azonban elképesztően beteg, túlzás nélkül delíriumos körítéssel alkották meg a készítők, de inkább beszéljen helyettünk az alábbi kedvcsináló, amit biztosan kevesen tudnak majd végignézni. Az Ode to a Moon várhatóan kizárólag PC-re érkezik, de egyelőre nem tudni még mikor.

Nézd nagyban ezt a videót!



Ode to a Moon című legújabb alkotását, mely egy elképesztően beteg művészeti stílussal és témával a középpontban részben valós eseményekre épül fel.'>
3 hozzászólás

Gólem

5 éve, 10 hónapja és 27 napja

Az a baj vele hogy egyáltalán nem ijesztő. röhögő smiley

válasz erre

zender

5 éve, 11 hónapja

Eddig fura, de nem ijesztő.

válasz erre

Eltohn

5 éve, 11 hónapja

Nagyon ronda de a sztori lehet jó... Kíváncsian várom a folytatást.

válasz erre
Ode to a Moon
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljatotyak profiljaManiac profilja