Octodad: új trailer érkezett

2014. január 16.
2.5251
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
IAppearMissing profilja, adatai
IAppearMissing
Az Octodad: Dadliest Catch beteg játék lesz, ezt már eddig is tudtuk, akik viszont valami rejtélyes oknál fogva eddig kételkedtek az állítás valóságtartalmában, azok vessenek egy pillantást a játék frissen érkezett trailerére.

A fiatal férj és újdonsült apuka hatalmas titkot rejteget családja elől, (SPOILER!) főszereplőnk ugyanis valójában egy polip. Szörnyű titkát eddig ügyesen palástolta, mint ahogy a játék főcímdalából is kiderül, "senki nem sejt semmit".

A játékban kulcsfontosságú, hogy az irányítás mestereivé váljunk, inkognitónk megőrzéséhez ugyanis elengedhetetlen, hogy ne verjük szét a fél házat, miközben porszívózni vagy vasalni próbálunk. A videó mellé megérkezett a Young Horses közleménye is, amelyből kiderül, hogy a PC-s változat érkezése január 30-án esedékes, a PlayStation 4 átirat pedig valamikor március folyamán láthat napvilágot.

#tv#
Octodad: Dadliest Catch beteg játék lesz, ezt már eddig is tudtuk, akik viszont valami rejtélyes oknál fogva eddig kételkedtek az állítás valóságtartalmában, azok vessenek egy pillantást a játék frissen érkezett trailerére.'>
5 hozzászólás

DaNyEE

11 éve, 1 hónapja és 27 napja

Piszok jónak tűnik. Mondjuk nem egy szépség, de tuti beszerzem... röhögő smiley

válasz erre

Warusz

11 éve, 1 hónapja és 27 napja

Az biztos, hogy beteg játék ilyen irányítással max kukában végzi ha a játékos düh rohamot kap tőle röhögő smiley 1ként meg vicces szórakoztató lehet el nézni ahogy bénázik.

válasz erre

bajusz11

11 éve, 2 hónapja

Ez nagyon ratyi röhögő smiley

válasz erre

totyak

11 éve, 2 hónapja

Na neeeeeee, hát mi eeeeeeeez? Ezt PS4-re meg PC-re? PS2 szintet alig üti meg. Förtelem.

válasz erre

simply red

11 éve, 2 hónapja

Húú ez nagyon jópofa, aranyos és szórakoztató játék! röhögő smiley mosolygó smiley

válasz erre
Octodad: Dadliest Catch
2.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja