Ő lesz az egyik főgonosz a Marvel's Avengers-ben

2019. június 12.
1.7561
Maniac profilja, adatai
Maniac
Miután az idei E3-on bemutatkozott a Marvel's Avengers, az első kedvcsináló alapján egy sor találgatás látott napvilágot a rendkívül ígéretes Bosszúállók-játékról, különös tekintettel a főgonosz kilétét tekintve.

Merthogy az első mozgóképen bár csak néhány pillanat erejéig bukkant fel, és akkor is csak részletekben, azonban így is elég sokan meg voltak győződve róla, hogy a Marvel's Avengers egyik főellenfele maga Taskmaster lesz, ami mostantól már teljesen hivatalos információ, hiszen a Marvel szóvivője hivatalosan is megerősítette ezt a Polygon munkatársainak.

Taskmaster felvonultatása azért izgalmas, mert aki nem ismerné a Marvel egyik legfélelmetesebb ellenfelét, annak annyit kell tudnia róla elöljáróban, hogy képes átvenni bárkinek a harcmodorát és képességeit, vagyis gyakorlatilag a saját tükörképünkkel harcolhatunk majd meg, ha szembe kerülünk vele.
2 hozzászólás

petrovicsz

6 napja és 23 órája

Thanos is lesz?

válasz erre

Hellblade

1 hete

Noob Saibot-ra hasonlít itt..

válasz erre
Marvel's Avengers
nincs ár
kövesd a játékot!
Minden hír, videó és cikk
E3 2019
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaHellblade profiljaiPet profiljaImperator profiljaMarduk profiljaWarriorAutobot profiljaManiac profiljagery1113 profiljaPajti24 profilja