Nyugi, lesz sztori mód is a Project Resistance-ben

2019. szeptember 22.
5.3821
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Továbbra sem nagyon tudjuk hová tenni a Resident Evil 7 és a Resident Evil 2 Remake után a Project Resistance névre keresztelt multiplayer alkotást, ami inkább hasonlít egy árkádjátékra, mintsem a sort folytató ízig-vérig hatoló élményre.

Ettől függetlenül viszont a sztori módot nem kell majd hiányolnunk, merthogy Takao Uehara producer elhintette, hogy bizony egy történet-orientált lehetőség is vár a vállalkozó szellemiségű játékosokra, ami akár offline is játszható lesz.

Hogy ez teljes értékű egyjátékos kampánynak minősül majd-e, esetlegesen hogyan és miként fér meg az egyébkénti online mód mellett, hová helyezi a Capcom a hangsúlyt, mindezt egyelőre homály fedi, és van egy olyan érzésünk, hogy most egy ideig nem is tudjuk meg, de azért reméljük, hogy nem csak annyiról lesz szó, hogy a többjátékos módban használt pályákat teszik be a kampányba egy-egy darálásra.
5 hozzászólás

totyak

10 hónapja, 1 hete és 1 napja

Szerintem ez a játék eleve online mókának készül és csak a trendek miatt kerül bele (egy valószínűleg rövidke) single mód. Ne legyen igazam, mert amúgy nekem érdekes játéknak ígérkezik.

válasz erre

Ronalddo

10 hónapja, 1 hete és 1 napja

Így se úgy se mozgat...

válasz erre

Tommy

10 hónapja, 1 hete és 1 napja

Hát mondjuk ez a minimum.

válasz erre

petrovicsz

10 hónapja, 1 hete és 1 napja

Szerintem az is jó lenne, csak akkor legyen olcsó (utolsó mondatra reflektáltam).

válasz erre

Patrik94

10 hónapja, 1 hete és 1 napja

Engem szimplán csak az érdekel, mi lesz ez...

válasz erre
Resident Evil: Resistance
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt