Nyugi, jönnek még tartalmak a megjelenés után is a Sifuhoz

2022. február 09.
33.6041
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A mai napon a fejlesztő Sloclap kiadta a Sifu-t PlayStation konzolokra és PC-re, és bár a játék még nincs túl régóta kint hivatalosan a piacon, néhány rajongó máris kíváncsi lehet a jövőjére.

A Gaming Boltnak adott interjúban Felix Garczynski, a SloClap marketingmenedzserét a DLC lehetőségéről kérdezték, illetve arról, hogy a játék kap-e valamilyen többjátékos módot. Garczynski megerősítette, hogy vannak korai tervek a DLC-kre, de a rajongók arra számíthatnak, hogy a Sifu szigorúan egyjátékos kaland marad.

Garczynski arra utal, hogy a Sloclap kisebb mérete miatt volt szükség arra, hogy az egyjátékos élményre koncentráljanak. Sajnos Garczynski nem adott konkrét elképzelést arról, hogy a játékosok mire számíthatnak a megjelenés utáni tartalmak tekintetében.

Még a multiplayer lehetősége nélkül is rengeteg érdekes dolog van, amit a Sloclap hozzáadhat a játékhoz. Sloclap azt is elárulta, hogy a megjelenés utáni DLC ingyenesen lesz elérhető.
Sifu-t PlayStation konzolokra és PC-re, és bár a játék még nincs túl régóta kint hivatalosan a piacon, néhány rajongó máris kíváncsi lehet a jövőjére.'>
1 hozzászólás

Mordorer

2 éve, 4 hónapja és 15 napja

Csak nem? meglepett smiley röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley

válasz erre
Sifu
11.040 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
VaPe profiljaKisember001 profilja