Nyugi, a The Division 2 fejlesztői tanultak az első rész hibáiból

2018. június 12.
4.2401
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Szinte ott tartunk, hogy aki nem hallott a 2016-os The Division felemás indulásáról, az valószínűleg egy barlangban lakott ezidáig, de aggodalomra semmi ok, a fejlesztők okultak az esetből.

A The Division-játékokat fejlesztő Massive Entertainment két képviselője beszélt az új felvonásról a Ubisoft konferencia után, az online szolgáltatások alelnöke, Stephanie Perotti, és a stúdió vezérigazgatója, David Polfeldt. A páros roppant őszintén nyilatkozott a 2016-os The Division launch élményekről, konkrétan egy igazi rémálomként élték meg a játék startját, hiszen nem számoltak azzal, hogy a játékosok ennyire gyorsan elérnek majd az endgame kontenthez.

Hosszas fejlesztés után kiadták anno a játék első részét, és valóban úgy érezték a fejlesztők, hogy sikerült elérni a kitűzött céljaikat, arra viszont nem számítottak, hogy a játékosszám csökkenni kezd miután elterjedt az információ, hogy bizony nem igazán van tartalom a végéhez közeledvén. Perotti és Polfeldt nyilatkozata alapján az igazi változások ott kezdődtek, amikor elkezdték magát a közösséget is bevonni a fejlesztésbe, például amikor Twitch-en keresztül kérték ki a játékosok véleményét.

Jó látni, hogy tanultak a hibáikból, és ahogy eddig tűnik ezek nem csak üres szavak, ugyanis a tegnapi Ubisoft konferencián tetemes mennyiségű tartalmat jelentettek be, így ezúttal talán nem csak sablonként lesz ráhúzva a folytatásra a "jobb, nagyobb, szebb" címke, hanem az valóban így is lesz.
6 hozzászólás

Neurotic

6 éve, 3 hónapja és 13 napja

drift3r91 írta:
DLC hegyek! Ezt már nem veszem meg a kezdéskor.
Az összes dlc ami érkezik az első évben ingyenes lesz kacsintó smiley

válasz erre

WarriorAutobot

6 éve, 3 hónapja és 16 napja

Én abból kimaradtam, de ha már olyan brutálisan felkorbácsolják az embereket a töménytelen hype-al akkor bírják is el a szerverek!

válasz erre

totyak

6 éve, 3 hónapja és 16 napja

Ezeket a hibákat kijavítják és jön majd tucat másik. Pedig lehet használható játékot készíteni, több fejlesztő is megugorja elsőre.

válasz erre

drift3r91

6 éve, 3 hónapja és 16 napja

DLC hegyek! Ezt már nem veszem meg a kezdéskor.

válasz erre

marco

6 éve, 3 hónapja és 16 napja

Hellblade írta:
Már azt hittem nem kell hozzá net..
Te kis naiv, te. röhögő smiley

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

6 éve, 3 hónapja és 16 napja

[Tiltott felhasználó!]

The Division 2
6.449 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
E3 2018
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja