Nyugatra vándorol a Ys Seven és a Legend of Heroes az XSEED és a Nihon Falcom kooperációjában

2010. május 18.
1.6641
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Manapság kétség kívül egyre szerencsésebb helyzetben vannak azok a játékosok, akik megszállottan rajonganak a japánból érkező szerepjátékokért, lévén főleg a Sony masináira rengeteg kiváló cím vándorol, illetve kerül lefordításra.

Ezek is elsősorban a PlayStation Portable konzolra érkező darabok - nagyon nagy átlagban beszélünk -, és örömmel nyugtázzuk, ha néhány friss cím kerül bejelentésre "nyugatiasodás" céljából. Az XSEED és a Nihon Falcom kooperációjában márpedig újabb kiváló japán RPG-k áraszthatják el kedvenc kis Sony gépezetünket.

A két cég kooperációjának eredményeképpen ugyanis már biztosan angolosításra kerül hat ebből a keleti nációból származó szerepjáték, amelyek között megtalálható lesz a Ys Seven, a Ys: The Oath in Felghana, a Ys I & II Chronicles, valamint a Legend of Heroes trilógia is. Az örömhír egyetlen fájó pontja, hogy európai kiadásokról egyelőre nem tudunk egyik cím esetében sem, a kooperáció ugyanis csak a tengerentúlon jelenteti meg a hat programot, ugyanakkor a remény haljon meg utoljára, hiszen ha már egyszer angolosításra került hat teljes játék, egy európai kiadónak csak le kell csapnia rájuk. Meglátjuk, hogy megtörténik-e mindez!

nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljarDAVE profilja