Nyugatra tart a Monster Hunter 3

2009. május 11.
2.0241
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Capcom miután egy roppantul sikeres üzleti évet zárt március végén, a fejesek összeültek megvitatni az április elsejével startolt új üzleti esztendő teendőit.

A financiális helyzetjelentésükből a múlt héten kiderült, hogy kisebb mértékű növekedéssel számolnak jövő március végéig, ezért pedig tesznek is majd bőven. A Street Fighter IV és a Resident Evil 5 PC-re rángatása után nyugati régiókba küldik a Japánban hamarosan - minden bizonnyal igen sikeres - startot vevő Monster Hunter 3-at.

A nyugatba mi is beletartozunk, észak-amerikai és európai megjelenéseket terveznek lebonyolítani, bár azt még ők maguk sem tudják, hogy pontosan mikor. Időkeret persze van, nem túl szűk, az április elsejével indult üzleti év végéig kell a tervek szerint a polcokra kerülniük, ami lehet idén ősz, tél, vagy jövő tavasz.

Az előttünk álló nyár nem játszik, kicsi a valószínűsége, hogy uborkaszezonban jöjjenek ki egy ilyen horderejű címmel. Ez egyébként butaság, nézzük onnan, hogy nyárra a japán debüt lett beütemezve, így sansztalan az angolra lokalizált verziók befutása. Maradjunk annyiban, hogy március harmincegyedikéig befutnak az angolosított változatok, ez a hivatalos, jelenleg laza menetrend.

További hír, hogy a Capcom kilenc egyéb Nintendo Wii-s cím megjelentetésén mesterkedik, melyek közül hatot ismerünk mostanáig (Monster Hunter G, Resident Evil: The Darkside Chronicles, Resident Evil Archives, Resident Evil Zero Archives, Spyborgs, Monster Hunter 3). Mik lehetnek a további fennmaradó három cím között? Újabb archívok? Vadonatúj franchise-ok? Folytatások? Ezt egyelőre nem tudhatjuk.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja