Nyugatra tart a Realm of the Titans

2010. december 24.
2.2001
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb, a messzi "vadkeletről" származó MMO megjelenése várható a jövőben a nyugati piacokon, jelentette be mindezt a tegnap esti órákban az Aeria Games csapata, akik nem mást, mint a Ningbo SG-TY fejlesztette Realm of the Titans címre keresztelt alkotást kívánják "nyugatiasítani".

Bár az MMO stílusmeghatározás nem a legmegfelelőbb a játékra, de mivel teljes egészében az online multiplayer élménynek lett szentelve a projekt, mégis helytálló hozzá, ugyanakkor hasonlatként a Defense of the Ancients nevet lehetne inkább felhozni.

A Realm of the Titans ugyanis egy RTS nézetes, csapatalapú, területfoglalásra kiélezett online játék lesz, amely természetesen fantáziavilágban játszódik, dinamikus csataterekkel, számtalan felszedhető és megvásárolható tárggyal, fegyverrel és egyebekkel, egyszóval az újdonságokat nem ettől az alkotástól kell várnunk, de mivel jó DotA stílusú alkotás nem terem minden bokorban, ezért a hírnek csak és kizárólag örülni tudunk. Megjelenés valamikor 2011-ben, kizárólag PC-re.
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 6 hónapja és 16 napja

Ha már választaniuk kellett a játékosoknak, szerintem inkább az említett Dota mellett döntöttek volna.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljaRonalddo profilja