Nyugatra tart a Tekken Team VR játéka!

2016. január 07.
2.6041
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Minden jel arra utal, hogy a korábbi tervekkel ellentétben nem csak Japánban jelenhet majd meg a Tekken Team csapatának virtuális valóságra építő videojátéka, avagy a Summer Lesson.

Az egyelőre csak szimplán gyönyörűnek titulált projekt - amelyet a Tekken producere, Katsuhiro Harada készít - ugyanis nyugatra tart, amit mi sem bizonyít jobban más, minthogy a Bandai Namco munkatársai Európa földjén is levédették a kérdéses játékcímet, ami a lokalizáció egyik első jele lehet.

A projekt egyébiránt a PlayStation 4 exkluzivitásában készül, ezáltal a PlayStation VR headsetet szeretnék megtámogatni vele, de egyelőre még sem bővebb részleteket, sem megjelenési dátumot nem tudtunk meg róla.
5 hozzászólás

WarriorAutobot

2 éve, 7 hónapja

Meg kell hagyni tényleg gyönyörű, de remélhetőleg olcsóbb lesz a PS VR mint az Oculus...

válasz erre

totyak

2 éve, 7 hónapja

rDAVE írta:
"Summer Lesson"... Szal pornó lesz.
Nekem is valami hasonló jutott eszembe. Csak én még továbbgondoltam, hogy miket ki lehet még hozni ilyen téren a VR-ből.

válasz erre

rDAVE

2 éve, 7 hónapja

"Summer Lesson"... Szal pornó lesz.

válasz erre

RyutheStaR

2 éve, 7 hónapja

Helyes, jöjjön csak felénk is. Amúgy én az helyükben így a VR kezdőszakaszában nem igazán ****akodnék a régió exkluzivitással, inkább minél többet nyugatra is kiadni, hogy legyen reklámja és jobban fogyjon a hardver.

válasz erre

kpal

2 éve, 7 hónapja

Jön a VR hullám

válasz erre
Summer Lesson
nincs ár
kövesd a játékot!

 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaMonyo profiljaiPet profiljaiPet profiljaHellblade profiljaManiac profiljagery1113 profiljaiPet profiljaiPet profilja