Nyugatra is eljuthatnak majd a frissen bejelentett The Legend of Heroes-játékok

2019. december 20.
12.1001
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Falcom csapata éppen a napokban jelentette be, hogy The Legend of Heroes: Hajimari no Kiseki címmel - ez még csak a japán név természetesen - tovább folytatódhat a népszerű JRPG-sorozat, ami mellé két PS4-es remastert is bejelentettek.

Ők lettek a The Legend of Heroes: Zero no Kiseki: Kai és a The Legend of Heroes: Ao no Kiseki: Kai, csakhogy még jobban összezavarjunk mindenkit, de ha ti sem tudjátok már követni a dolgot, akkor rövidre zárnánk az egészet, lévén a Falcom elnöke a Dengeki Online csapatának megerősítette, hogy mindhárom alkotás eljuthat majd a nyugati régiókba is.

Sőt mi több, a két PS4-es feldolgozás a leginkább a nyugaton élő játékoknak lett megálmodva annak érdekében, hogy fel tudják venni a sztori fonalát, így igencsak jó évük lesz jövőre a The Legend of Heroes-rajongóknak, hiszen a tervek szerint három alkotással is bővülhet a gyűjteményük.
1 hozzászólás

zender

3 hónapja, 2 hete és 4 napja

Ez bizony jó hír, reméljük nem is kell majd éveket várni rájuk.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

iPet profiljamarco profiljagery1113 profiljaManiac profiljaSándorkolbász profiljaTMate2020 profiljaMarduk profiljadrift3r91 profilja