Nyugaton is megvásárolható lesz a méregdrága Batman: Arkham Knight szobor

2016. november 10.
4.7361
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Prime 1 Studio csapata a Rocksteady és a Warner közbenjárásával már korábban bejelentett egy olyan Batman: Arkham Knight szobort, amit garantáltan mindenki szívesen látna a szobájában és a gyűjteményében még akkor is, ha nem éppen a Denevérember a legnagyobb kedvence.

A feltételes mód azonban nem véletlen, hiszen a szobor az első hírek szerint kizárólag a japán rajongóknak készült - 500 példányra limitálva -, másrészt pedig 900 dollárt, avagy közel 250 ezer forintot kérnek érte az alkotók.

A két probléma közül azonban az egyiket sikerült módosítania és elhárítania a szobor forgalmazójának, azonban mielőtt bárki beleélné magát: nem az ár csökkent, hanem a régiókorlátozás változott meg.

Nyugaton is megvásárolható lesz a méregdrága Batman: Arkham Knight szobor - 2. kép

Az 500 példány ugyanis bár önmagában kevés, az ár miatt azonban talán mégis soknak tűnt csak a japánok számára, így a kérdéses Batman: Arkham Knight szobrocska a hírek szerint a nyugati régióban is megjelenhet majd - noha egyelőre még kérdéses, hogy mikor.

A kérdéses szobor egyébiránt 34 hüvelyk, tehát nagyjából 86 centiméter magas, a flexibilis köpeny mellett pedig cserélhető kezek és többféle fegyver is jár mellé, valamint a Batsuiton még egy arany emblémát is elhelyeztek az alkotók.
Batman: Arkham Knight szobort, amit garantáltan mindenki szívesen látna a szobájában és a gyűjteményében még akkor is, ha nem éppen a Denevérember a legnagyobb kedvence.'>
3 hozzászólás

totyak

8 éve, 1 hónapja és 1 napja

Menő cucc, meg ezekszerint ritka is, de még ha nagy rajongó lennék, akkor sem vennék ilyesmit az ára miatt. Van, amiért rajongok, de tudok mértéket tartani.

válasz erre

AngryKnight

8 éve, 1 hónapja és 1 napja

Ilyen occsóér nekem is kell vagy 2-3 darab röhögő smiley

válasz erre

Mordorer

8 éve, 1 hónapja és 1 napja

Elmebeteg ára van. röhögő smiley

válasz erre
Batman: Arkham Knight
3.293 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja