Nyugaton is megjelenik a Yo-kai Watch Puni Puni

2016. március 07.
3.3461
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ha eddig bizonytalanok is lettünk volna a témában, ma már egészen biztosak vagyunk abban, hogy a Level-5 munkatársai minden erejükkel szeretnék nyugaton is népszerűvé tenni a Yo-kai Watch-sorozatot.
 

Erre utal legalábbis, hogy az első rész lokalizációja után felénk is kiadják majd a Japánban - a mi fülünknek - irtózatosan bugyuta névvel megjelent Yo-kai Watch Puni Puni-t, amely Európában és Amerikában szerencsére új címmel, a Yo-kai Watch Wibble Wobble név alatt jelenhet majd meg, méghozzá a Disney Tsum Tsum-hoz hasonló élményekkel a középpontban.

A kérdéses alkotásról egyelőre csak annyit tudni, hogy mobilkészülékekre várható, és hamarosan érkezik, de ennél bővebben csak a későbbiekben hallhatunk majd róla.
3 hozzászólás

venoman

5 hónapja, 3 napja

Nem százas a névadója

válasz erre

Santonio

5 hónapja, 3 napja

Puni puni. Halálos.

válasz erre

totyak

5 hónapja, 3 napja

Ha másért nem, már a címéért érdekes Kicsit másra asszociál az ember, mint amiről valójában szó lehet. De ez a Tsum Tsum is elgondolkodtatja az embert.

válasz erre
Yo-kai Watch Wibble Wobble
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Laci721 profiljarDAVE profiljaiPet profiljaiPet profiljaiPet profiljagery1113 profiljaiPet profiljaWarriorAutobot profiljaMarduk profiljaManiac profiljahamzai profilja adambalonyi profilja