Nyugati játékosoknak szánt bejelentéssel készül az Atlus a New Game Plus Expóra

2020. május 26.
1.6131
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Miután a koronavírus idén elintézte, hogy ne lehessen egyetlen kézzel fogható eseményt sem megtartani, ezért a kiadók összefogtak, és gombamód elszaporodtak a digitális eventek, mint amilyen a New Game Plus Expó is lesz.

A röviden csak NGPX 2020 név alatt emlegetett esemény várhatóan június 23-án, egy keddi napon kerül megrendezésre, és főként az ázsiai csapatokra koncentrál majd, akik az event zászlaja alatt rengeteg új bejelentéssel szolgálnak, ezáltal vadonatúj címek, és már meglévő alkotások egyaránt felbukkanhatnak a repertoárban.

Az esemény két nagyágyúja a Sega és az Atlus lesz, de képviselteti magát még a Natsume, az Idea Factory, a Spike Chunsoft, a Koei Tecmo, az Arc System Works, a NIS Amerika, az SNK, de a Grasshopper Manufacture is többek között.

Ehhez kapcsolódóan pedig most az Atlus részéről megtudtuk, hogy bár dugig lesz az esemény japán csapatokkal, ők mégis a nyugati megjelenéseiket szeretnék erősíteni, azaz nekünk, és nem az ázsiaiaknak szánt bejelentésekkel szolgálnak a kérdéses időpontban.
1 hozzászólás

Gólem

4 éve, 2 hónapja és 2 napja

A milliomodik ilyen. Szerintem már nem lesz aki ne keverné össze hogy mi micsoda. röhögő smiley

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
NGPX 2020
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profiljaGargameth profiljaKisember001 profilja