Nyugat felé tart a FIFA Online

2010. január 30.
2.6141
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ha nem hallottál még a FIFA Online névről, ne törd magad, nem ok nélkül, felénk, avagy a "nyugaton" még egyelőre ez egy nem létező fogalom, ellenben a messzi keleten, Ázsiában például már meg is unták a játékosok a FIFA ezen formáját, amely egy böngészőből futtatható, kizárólag online küzdelmekre szakosodott alkotás.

Az EA Sports friss bejelentései alapján azonban ez a helyzet változni fog, ugyanis rohamléptekben tart felénk a FIFA Online, így hamarosan már mi is belevághatunk az ingyenes focis játék ilyen formájú kivetülésébe.

Erős a gyanúnk, hogy az EA azért hozza nyugat felé böngészőből futtatható játékát - amely ennek ellenére roppant jól kinéző darab lesz -, mert a PC-s tábort kihagyja a FIFA World Cup 2010-ből, mely a futball világbajnokság hivatalos adaptációja, és mily' meglepő, az ebben a játékban megtalálható tournament kap helyet a FIFA Online-ban is, természetesen sok más lehetőség mellett, amelyeket már kívülről ismerhetünk az eddig megjelent FIFA játékokból. Aki tehát szomorkodott a World Cup 2010 miatt, az máris kezdhet jókedvre derülni, ugyanis a PC-s játékosok tulajdonképpen így teljesen ingyen kapják meg azt az alkotást, csak FIFA Online név alatt, kibővített lehetőségekkel (30 bajnokság, 500 klub, 15.000 játékos) mindehhez pedig nem kell majd bivalyerős gép, csupán egy közepes laptop. Ha szeretnél bővebbet megtudni a játékról, esetleg képeket megtekinteni róla, akkor vedd az utad a hivatalos honlap felé, amelyen még a február 3-án induló zárt bétára is jelentkezhetsz. A végleges verzió idén júniusban várható!

FIFA Online hivatalos honlap
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljamarco profilja