Nyomokban Call of Duty-s utalásokat is tartalmaz a készülő Disney film

2012. február 08.
2.2311
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Egy maréknyi kép oldott kereket a Disney műhelyéből, szemeink elé tárva néhány morzsát a film képvilágából.

Talán már ti is hallottatok róla, hogy odaát Miki egér birodalomban valami különös filmalkotás van készülőben; egy animációs film, melynek középpontjában egy életunt videojáték-figura áll, aki némi változatosságért sóhajtozik...

A Disney művek idén novemberben készülnek bemutatni a Wreck-It Ralph címet viselő animációs filmet, főszerepben a rezignált, leginkább "Donkey Kong" univerzumot idéző figurával, Ralph-fal, aki egy idő után ráun saját, kaotikus gonosz szerepére és más videojátékokban keresi élete célját.


Nyomokban Call of Duty-s utalásokat is tartalmaz a készülő Disney film - 2. kép

Egy ilyen alkotás természetesen mit sem érne a témába vágó, szívmelengető utalások nélkül - mind közül azonban talán az egyik legfigyelemreméltóbb a Heroe's Duty játék, amely keresztezi Ralph útját. Talán mondanom sem kell, melyik FPS jelenség dublőrét tisztelhetjük a címben...

Ralph egyébiránt belecsöppen majd mindenféle gokart-versenyjátékokba, ahol is kénytelen szövetkezni a szebbik nemet képviselő Sugar Rush-sal, mégpedig ama nemes céltól vezérelve, hogy megmentsék az arcade termet.

A filmet Rich Moore rendezi majd és valamivel bővebben az IMDb-n olvashattok róla.

Nyomokban Call of Duty-s utalásokat is tartalmaz a készülő Disney film - 3. kép

6 hozzászólás

gymtonic74

13 éve, 2 hónapja és 7 napja

Remélem nyomokban humort is fog tartalmazni, és nem csak némi CoD marketingröl marad eml/ékezetes. Életunt videójáték figura? Csak nem depressziós a szentem. Megkisérelhetne öngyilkosságot, frontális gokart ütközés által. Ilyen még úgysem volt, Disney kereteken belül. Persze nem halna bele, mielött letámadna valaki, hogy ilyent nem lehet fiataloknak szánt animációs filmbe rakni. Mondjuk elvétené, és elcsapná az olasz pizza maffia elsö emberét, Marco-lo Killapito-t, aki 3 mérgezett spenótos pizza-val akarná likvidálni, a fia kínai box edzöjét, Lee Chap Lac-ot. Mert nem volt hajlandó steroid sushi-val tömni, a botkormány alkatú, csenevész fiacskáját. Marco-lo Killapito Juniort. Egyébként a sushi Kínából ered, mielött kapnák érte a fejemre. Kissé elkalandoztam. Sorry! Mindegy, Ralph a sikertelen öngyilok kisérlete után, meglátná a fényt az alagút végén, és a sinekröl lelépve, elindulna a vasúti alagút vége felé, mielött elcsapja a 3:20-as express. Ez a mese is tovább tartott volna, ha az altató 15 percel késöbb hatott volna. Ez már olyan gymtonic féle belépö volt, ennyi idö után. menő smiley Megyek lerántom magamról a vakolatot, és közelröl belenézek a párnába. Na pá! Ja, és bocs a rövid ö-kért, de eddig terjed a gépem IQ-ja. Ami egyébként most beteg, lázas. Bekapott valami vírust. Mindjárt megy a vizes borogatás, csak elöbb kihúzom a 220-ból. Na, silicon csákány, a silicon völgyböl.

válasz erre

Kekmedve

13 éve, 2 hónapja és 7 napja

Bettyone írta:
azt tudjuknyelvnyújtó smileyröhögő smiley
Tudjad isröhögő smiley the a Brave-t is várom!

válasz erre

Bettyone

13 éve, 2 hónapja és 7 napja

Kekmedve írta:
Szeressem a Disney meséket!mosolygó smiley
azt tudjuknyelvnyújtó smileyröhögő smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 2 hónapja és 7 napja

Elég sokszor vannak ilyen utalások ide - oda a film és a játék között

válasz erre

Vendég

13 éve, 2 hónapja és 7 napja

Az igen!meglepett smiley

válasz erre

Kekmedve

13 éve, 2 hónapja és 7 napja

Szeressem a Disney meséket!mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja