Nyolcvan százalékos készültségi állapotban a Bayonetta

2009. augusztus 19.
1.6221
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Platinum Games lassacskán végére ér a Bayonetta fejlesztési fázisának, és már csak a polírozási, valamint a kiegyensúlyozási tennivalók maradnak hátra, nyilatkozta, Yusuke Hashimoto a kölni gamescom-on.

A Sega kiadásában megjelenő produkció a közelmúltban kapott egy csúsztatást, melynek eredményeképp nálunk már csak januárban kerül a boltok polcaira a Devil May Cry nyomdokain haladó hack'n'slash produkció.

A Sega korábban marketinges okokra vezette vissza a csúsztatást, nem pedig egyéb problémákra hivatkozva tette át jövő esztendőre a kiadását, ugyanis a japán verziók még októberben menetrend szerint meg is jelennek, csak a nyugati kiadások késlekednek, elkerülve a kellemetlen ünnepi tülekedést. A Bayonetta lényegi részei tehát összeálltak, a játék gyakorlatilag készen van, már csak a finomítások és a tökéletesre hangolás maradt hátra, ami szintén nagyon fontos dolog, valamint időigényes folyamat. A Sega többször is hangsúlyozta, hogy ez a cím kiemelten fontos nekik, bár sok-sok milliós fogyást reális esetben nem várhatnak tőle. A Bayonetta a két HD konzolra érkezik január magasságában.
nincs még hozzászólás

 
Minden hír, videó és cikk
gamescom 2009
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja