Nyolc perc alatt elfogyott minden jegy a Blizzcon 2009-re

2009. augusztus 07.
1.6591
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Blizzard nevet talán egyetlen videojáték fanatikusnak sem kell bemutatnunk.

Amit ők eddig letettek az asztalra, az mindenképpen tiszteletre méltó, és ugyan arról nem híresek, hogy gyorsan dolgoznának (lásd: tegnapi hírünk - StarCraft II csak jövőre), a fanatikusokért általában mindent megtesznek. A rajongók pedig természetesen viszonozzák is a cég szeretetét, ezt pedig bőven bebizonyítja az, ami a mai napon történt, ugyanis a Blizz által minden évben megrendezett saját kis összejövetel, a Blizzcon 2009 olyan sikeresnek ígérkezik, hogy nem kevesebb, mint 8 perc alatt (nyolc perc, igen), 20.000 jegy kelt el rá.

Ez azt jelenti, hogy aki most szeretne jegyet váltani, és hasonlók, azok már sajnos csak a fogukat szívhatják, hiszen a 20.000 a maximális limit volt, ennél több belépőt már nem gyártanak, lévén a rendezvény helyszíne nem képes több játékos befogadására. Az összejövetel mindemellett Kaliforniában, az Anaheim Convention Center-ben kerül megrendezésre, egészen pontosan augusztus 20-án és 21-én.

A rendezvényen egyelőre kérdéses, hogy milyen játékokkal fogunk találkozni, az biztos, hogy a Diablo III és a StarCraft II ott lesz, és központi szerepet fognak betölteni, de mindemellett minimum egy bejelentést is szeretnénk hallani, természetesen csak a soron következő World Of Warcraft kiegészítő mellett. A rekordok tehát megdöntve, várjuk az idei Blizzcon-t is! Reméljük sok jót hallunk a Blizzard-tól.
1 hozzászólás

Shade

15 éve, 11 hónapja és 20 napja

Aztamindenit! 8 perc! Ez a sok fanatikus őrült. röhögő smiley

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
Blizzcon 2009
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja