Nyolc évig még biztosan a THQ kezében lesznek a UFC jogok

2010. október 20.
2.3521
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A THQ az utóbbi időben kétség kívül elindult egy felfelé ívelő pályán, és hanyatlásnak egy aprócska jelét sem mutatja, válság ide vagy válság oda, ők egyre-másra jelentik be és szállítják a jobbnál jobb játékokat, vagy vásárolják fel az újabb és újabb jogokat.

Jelen pillanatban a UFC jogok kerültek a bevásárlókosárba, amelyek a csapat legfrissebb nyilatkozatai szerint 2018-ig, tehát nyolc évig még biztosan saját tulajdonukban lesznek. Így évenkénti új UFC lehúzás nekünk, egy ideig pedig kemény milliók a THQ számlájára!

Hogy mennyire érte meg a brigádnak a nagy bevásárlás, azt talán kitűnően mintázza, hogy a UFC Undisputed 2009 nem kevesebb, mint 2.9 millió példányban kelt el világszerte, míg a sorozat 2010-es évada egy hajszálnyival lemaradva elődjétől, 2.7 millós eladásokat volt képes produkálni. Így tehát míg az Electronic Arts többek között a futball játékok kategóriájában alkot évről évre nagyot, úgy a THQ ezt a verekedős stílusban szeretné megtenni. Mi pedig nem vagyunk semmi rossz elrontói, várjuk a széria újabb darabjait.
4 hozzászólás

totyak

11 éve, 1 hónapja és 26 napja

8 év az komoly idő. Addig ki is öregszem a játékból.

válasz erre

kuntakinteee

11 éve, 1 hónapja és 26 napja

Mortal Kombat 2 az igazi, évekig elvoltunk vele.
Fatality

válasz erre

Welar

11 éve, 1 hónapja és 26 napja

Tényleg nem rosszak, de Kinect-vel még Ütősebb lesz!

válasz erre

Vendég

11 éve, 1 hónapja és 26 napja

bunyós játékok nagyon bejönnek!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt