Nyolc év várakozás után végre megjelent a The Longest Journey folytatása

2014. október 22.
1.7051
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
2006 óta várunk már arra, hogy folytathassunk a leghosszabb utazást, amire a kérdéses alkotás rajongói ma végre sort keríthetnek, a Red Thread Games ugyanis megerősítette, hogy elérhetővé tették a Dreamfall Chapters: Book One-t.

Noha ez még csak a nagy folytatás első epizódja, ami Reborn címre hallgat és még négy további felvonás követi a későbbiekben, amelyek remélhetőleg 2015-ben legkésőbb megjelenhetnek majd.

Az első epizód most a Steam kínálatában vált elérhetővé, ahonnan a rajongók PC-re, Mac-re és Linux-ra is letölthetik maguknak a végeredményt, ami remélhetőleg képes lesz visszahozni a legendás előd hangulatát.
2 hozzászólás

totyak

10 éve, 3 hónapja és 1 napja

Látatlanban a nyakamat teszem rá, hogy nagyszerű lett a történet. Rég vártam már. Az a baj, az előző részekkel olyan rég játszottam és amúgy is olyan kusza és bonyolult a történetük, hogy már nem emlékszem a részletekre. Újrajátszani meg nincs időm. Új címekre is alig jut idő.

válasz erre

juhaszandor

10 éve, 3 hónapja és 1 napja

Na azt láttam is, hogy már listázva lett és jön is. Kíváncsi leszek rá az első részt nem próbáltam sajnos, a második viszonyt tetszett.

válasz erre
Dreamfall Chapters: The Longest Journey
8.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja